073 720 02 00

Advocaat in Arnhem

Bent u al enige tijd op zoek naar een goede advocaat voor uw zaak in Arnhem? Uw zoektocht eindigt vandaag. Snijders Advocaten uit Den Bosch is namelijk hét advocatenkantoor in Arnhem en omgeving, zowel voor bedrijven en ondernemers als particulieren. Wat onze werkwijze kenmerkt? Wij zijn pragmatisch, betrokken en slagvaardig. Door de juiste strategie op het juiste moment in te zetten, weten we keer op keer succesvolle resultaten te boeken. Ook voor u.

Waar we u mee van dienst kunnen zijn

Bij Snijders Advocaten geloven we in de kracht van specialisaties. Bij ons werken dan ook geen advocaten die van allerlei rechtsgebieden een klein beetje afweten, maar die volledig gespecialiseerd zijn in één rechtsgebied. We zijn ervan overtuigd dat we onze cliënten zo het best van dienst kunnen zijn. Ons advocatenkantoor kan uw onderneming in Arnhem bijvoorbeeld ondersteunen op het gebied van letselschade, incasso’s, overnames en herstructurering. Maar ook het aanstellen van een huisadvocaat of het afsluiten van een hr-abonnement is mogelijk.

Wat is een hr-abonnement van Snijders Advocaten?

Het hr-abonnement van ons advocatenkantoor heeft als doel om de hr-afdeling van uw bedrijf in Arnhem soepeler te laten functioneren. Voor een vast bedrag per maand kunt u gebruikmaken van verschillende diensten die uw hr-afdeling ondersteunen. Denk in dit geval onder andere aan een kennismakingsgesprek, nulmetingen van de arbeidscontracten, advies over arbeidsrechtelijke vragen en tweejaarlijkse kennissessies. Bovendien wordt u gekoppeld aan een advocaat, uw vaste contact persoon en sparringpartner, die volledig op de hoogte is van het reilen en zeilen binnen uw organisatie in Arnhem. Kortom: een waardevolle dienstverlening voor alle ondernemingen met meer dan 25 werknemers.

Specialisme in familierecht

Naast ondernemingsrecht, bestuursrecht, incassorecht en arbeidsrecht heeft Snijders Advocaten verschillende advocaten in dienst die gespecialiseerd zijn in familierecht. Onder andere erfrecht en echtscheidingsrecht vallen hieronder. Woont u dus in Arnhem en omstreken en heeft u een ervaren en daadkrachtige advocaat nodig op het gebied van familierecht? Ook dan zijn wij uw betrouwbare partner.

Interesse? Neem contact met ons op

Heeft u een onderneming in Arnhem en ziet u een samenwerking met een advocaat van ons advocatenkantoor wel zitten? Of bent u een particulier die woonachtig is in deze omgeving en wilt u een advocaat die u met raad en daad bijstaat op het gebied van familierecht? Snijders Advocaten maakt graag kennis met u, zonder kostendruk. Neem contact met ons op en maak een afspraak op ons kantoor in Den Bosch of Amsterdam.

 

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Nee. Indien uw zaak op toevoegingsbasis behandeld kan worden, kunt u het beste contact opnemen met het Juridisch Loket. Zij helpen u bij het vinden van een advocaat die op deze basis werkt.

De gemiddelde werving en selectie fee in Nederland ligt tussen de 20% en 30% van het bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld en overige emolumenten). De exacte hoogte is afhankelijk van de complexiteit van de zoekopdracht, de branche en de schaarste op de arbeidsmarkt.


Lees meer

Dit ligt natuurlijk helemaal aan de behoefte die u binnen uw organisatie heeft. Bent u op zoek naar een tijdelijke vervanging van een vaste medewerker? Heeft uw organisatie op dit moment te maken met een fusie/overname of een andere vorm van transitie? Gaat u een nieuw product of dienst in de markt zetten? Oftewel heeft uw organisatie op dit moment behoefte om op korte termijn en voor een bepaalde periode op zoek naar gespecialiseerde juridische kennis dan is detachering voor u de beste oplossing.

Bent u op zoek naar een vaste oplossing ter uitbreiding van uw juridische afdeling? Is uw organisatie op het punt belandt dat een eigen juridische afdeling wenselijk is? Dan is voor u werving & selectie van een vaste medewerking de beste oplossing.

Christel Gevers, senior managing consultant, komt graag bij u langs om met u uw organisatie en uw juridische behoefte te bespreken zodat we voor u de juiste oplossing en aanpak kunnen bespreken.

Bent u op korte termijn op zoek naar juridische professionals voor een Interim opdracht of juist op basis van werving & selectie? Bij Snijders Interim bent u aan het juiste adres. Bij Snijders Interim Community zijn de beste juridische professionals uit de markt aangesloten. Of u nu op zoek bent naar een jurist, advocaat, Legal Counsel of bedrijfsjurist op junior, medior of senior level, wij staan u graag bij in uw zoektocht. Laat het ons weten en we komen graag bij u op bezoek om onze dienstverlening verder toe te lichten

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties