073 720 02 00

Advocaat in Breda

Vele bedrijven en zelfstandig ondernemers uit Breda weten ons advocatenkantoor in Den Bosch te vinden. Maar ook particulieren schakelen ons veelvuldig in, omdat wij gedreven advocaten in dienst hebben die gespecialiseerd zijn in familierecht. Kortom: Snijders Advocaten is te allen tijde een betrouwbare partner op allerlei soorten rechtsgebieden – ook als u een advocaat nodig heeft voor uw zaak in Breda.

Waar onze cliënten uit Breda ons advocatenkantoor voor kunnen inschakelen

Snijders Group B.V. heeft ruim 30 ervaren en gemotiveerde specialisten en medewerkers in dienst, die allen onder verschillende labels en bv’s werkzaam zijn. Deze labels en bv’s zijn:

Waarom dit zo is? Wij geloven in de kracht van ultraspecialisaties. We hebben dus geen advocaten in dienst die van elk rechtsgebied een beetje afweten, maar die echt gespecialiseerd zijn. Daarnaast biedt het ons de mogelijkheid om multidisciplinaire teams samen te stellen met focus op bepaalde branches. Denk onder andere aan food en agro, logistiek en transport en software en ICT. Heeft u voor uw logistieke bedrijf in Breda dus bijvoorbeeld een advocaat nodig die u bijstaat in een geschil dat het arbeidsrecht betreft? Dan kunt u uitstekend terecht bij Snijders Advocaten.

Op welke wijze ondersteunt onze advocaat uw zaak in Breda?

Zowel bedrijven en ondernemers als particulieren uit Breda kunnen het beamen: een samenwerking met een advocaat van ons advocatenkantoor is prettig. Dat komt omdat wij een persoonlijke, betrokken en slagvaardige manier van werken hebben. U staat centraal en dat zult u gedurende de samenwerking continu merken. Ons enthousiasme en onze betrokkenheid geeft u vertrouwen: precies wat we voor al onze cliënten willen creëren.

Schakel ons direct in

Heeft u een advocaat nodig voor uw zaak in Breda? Schakel dan vandaag nog Snijders Advocaten in. Of u nu een specialist nodig heeft op het gebied van familierecht of een geschil binnen uw bedrijf in Breda professioneel wilt oplossen: ons advocatenkantoor is er voor u. U bereikt ons eenvoudig per e-mail, per telefoon of via het contactformulier op onze website.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Nee. Indien uw zaak op toevoegingsbasis behandeld kan worden, kunt u het beste contact opnemen met het Juridisch Loket. Zij helpen u bij het vinden van een advocaat die op deze basis werkt.

De gemiddelde werving en selectie fee in Nederland ligt tussen de 20% en 30% van het bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld en overige emolumenten). De exacte hoogte is afhankelijk van de complexiteit van de zoekopdracht, de branche en de schaarste op de arbeidsmarkt.


Lees meer

Dit ligt natuurlijk helemaal aan de behoefte die u binnen uw organisatie heeft. Bent u op zoek naar een tijdelijke vervanging van een vaste medewerker? Heeft uw organisatie op dit moment te maken met een fusie/overname of een andere vorm van transitie? Gaat u een nieuw product of dienst in de markt zetten? Oftewel heeft uw organisatie op dit moment behoefte om op korte termijn en voor een bepaalde periode op zoek naar gespecialiseerde juridische kennis dan is detachering voor u de beste oplossing.

Bent u op zoek naar een vaste oplossing ter uitbreiding van uw juridische afdeling? Is uw organisatie op het punt belandt dat een eigen juridische afdeling wenselijk is? Dan is voor u werving & selectie van een vaste medewerking de beste oplossing.

Christel Gevers, senior managing consultant, komt graag bij u langs om met u uw organisatie en uw juridische behoefte te bespreken zodat we voor u de juiste oplossing en aanpak kunnen bespreken.

Bent u op korte termijn op zoek naar juridische professionals voor een Interim opdracht of juist op basis van werving & selectie? Bij Snijders Interim bent u aan het juiste adres. Bij Snijders Interim Community zijn de beste juridische professionals uit de markt aangesloten. Of u nu op zoek bent naar een jurist, advocaat, Legal Counsel of bedrijfsjurist op junior, medior of senior level, wij staan u graag bij in uw zoektocht. Laat het ons weten en we komen graag bij u op bezoek om onze dienstverlening verder toe te lichten

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties