073 720 02 00

Advocaat in Eindhoven

Geschillen wilt u zo snel mogelijk opgelost hebben, of dit nu een familiaire kwestie is of een situatie in uw bedrijf treft. Daarom schakelt u het best een betrouwbare en ervaren advocaat in. Een advocaat die zijn of haar tanden in uw zaak zet en pas loslaat als er een goed resultaat is behaald. Redenen waarom u voor uw geschil in Eindhoven voor een advocaat kiest van Snijders Advocaten, hét advocatenkantoor voor bedrijven, ondernemers en particulieren.

Wat ons kenmerkt

‘‘Denken in oplossingen en niet in problemen’’: dat is al jaren ons motto. En omdat wij werken met specialisten op rechtsgebied, lukt het ons steeds weer om de juiste oplossing aan onze cliënten te bieden. Als advocatenkantoor geloven wij namelijk dat er betere resultaten worden behaald als er specialisten op de zaak zitten, ook voor uw situatie in Eindhoven. Specialisten die bijvoorbeeld volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsrecht of in incassorecht. Of juist in familierecht.

Familierecht voor particulieren

Bij familierechtelijke kwesties is het soms nodig om een advocaat in te schakelen. Bijvoorbeeld als u gaat scheiden. U kunt in dit geval uitstekend terecht bij Snijders Advocaten, ook als u een advocaat nodig heeft in Eindhoven. Wij hebben advocaten in dienst die gespecialiseerd zijn in echtscheidingsrecht, alimentatierecht en afstammings- en erfrecht. Zij kunnen u bijstaan met bijvoorbeeld helder en eerlijk advies en mediation. Ook als procederen nodig is, staan zij voor u klaar. Een persoonlijke, betrokken, deskundige en multidisciplinaire aanpak: dat is waar onze familierechtadvocaten voor gaan.

Hét advocatenkantoor voor uw bedrijf in Eindhoven

Ook bedrijven en ondernemers in Eindhoven schakelen ons advocatenkantoor in. Wij zijn gefocust op allerlei branches, van software en ICT tot food en agro en van de installatiebranche tot zorg en onderwijs. Daarbij kunnen wij fungeren als huisadvocaat, maar ook ondersteuning bieden op het gebied van herstructurering, overnames of incasso’s.

Vraag meer informatie aan

Heeft u behoefte aan een goede advocaat voor uw zaak in Eindhoven? Snijders Advocaten staat voor u klaar. Neem contact met ons op en maak een afspraak op ons kantoor in Den Bosch of Amsterdam. Dat kan geheel vrijblijvend. Natuurlijk kunt u ook telefonisch of per e-mail meer informatie bij ons aanvragen. We beantwoorden uw vragen graag.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Nee. Indien uw zaak op toevoegingsbasis behandeld kan worden, kunt u het beste contact opnemen met het Juridisch Loket. Zij helpen u bij het vinden van een advocaat die op deze basis werkt.

De gemiddelde werving en selectie fee in Nederland ligt tussen de 20% en 30% van het bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld en overige emolumenten). De exacte hoogte is afhankelijk van de complexiteit van de zoekopdracht, de branche en de schaarste op de arbeidsmarkt.


Lees meer

Dit ligt natuurlijk helemaal aan de behoefte die u binnen uw organisatie heeft. Bent u op zoek naar een tijdelijke vervanging van een vaste medewerker? Heeft uw organisatie op dit moment te maken met een fusie/overname of een andere vorm van transitie? Gaat u een nieuw product of dienst in de markt zetten? Oftewel heeft uw organisatie op dit moment behoefte om op korte termijn en voor een bepaalde periode op zoek naar gespecialiseerde juridische kennis dan is detachering voor u de beste oplossing.

Bent u op zoek naar een vaste oplossing ter uitbreiding van uw juridische afdeling? Is uw organisatie op het punt belandt dat een eigen juridische afdeling wenselijk is? Dan is voor u werving & selectie van een vaste medewerking de beste oplossing.

Christel Gevers, senior managing consultant, komt graag bij u langs om met u uw organisatie en uw juridische behoefte te bespreken zodat we voor u de juiste oplossing en aanpak kunnen bespreken.

Bent u op korte termijn op zoek naar juridische professionals voor een Interim opdracht of juist op basis van werving & selectie? Bij Snijders Interim bent u aan het juiste adres. Bij Snijders Interim Community zijn de beste juridische professionals uit de markt aangesloten. Of u nu op zoek bent naar een jurist, advocaat, Legal Counsel of bedrijfsjurist op junior, medior of senior level, wij staan u graag bij in uw zoektocht. Laat het ons weten en we komen graag bij u op bezoek om onze dienstverlening verder toe te lichten

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties