073 720 02 00

Advocaat in Enschede

Als u een advocaat besluit in te schakelen voor uw situatie in Enschede, dan wilt u natuurlijk maar één ding: het resultaat dat u voor ogen heeft. Daar streven wij bij Snijders Advocaten altijd naar – met succes. Binnen ondernemersland in Nederland, dus ook in Enschede, staan wij bekend als hét advocatenkantoor in Den Bosch met de beste resultaten. Dat komt omdat wij een unieke aanpak hebben. Een aanpak die ook bij uw zaak werkt.

Onze succesvolle aanpak

Onze aanpak verschilt ten opzichte van die van vele andere advocatenkantoren. Wij werken namelijk met specialistische advocaten, die experts zijn binnen hun rechtsgebied en branche. Dat maakt dat u tijdens uw zaak in Enschede te maken krijgt met een advocaat die écht de beste is in zijn vakgebied. En dat niet alleen. Deze aanpak zorgt er ook voor dat onze advocaten zeer betrokken, adequaat en slagvaardig zijn in hun manier van werken. Zij duiken in uw zaak en stellen u te allen tijde centraal. Denken in oplossingen en niet in problemen, dát is wat een advocaat van Snijders Advocaten tijdens uw zaak in Enschede zal doen.

Ook gespecialiseerd in familierecht

Snijders Advocaten is een gerenommeerd advocatenkantoor voor bedrijven en ondernemers uit Enschede. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor juridisch advies en hulp bij juridische procedures op het gebied van arbeidsrecht, bestuursrecht, ondernemingsrecht en incassorecht. Maar ook particulieren uit Enschede kunnen een advocaat inschakelen van ons advocatenkantoor, en wel als zij te maken krijgen met familierechtelijke kwesties. Denk onder andere aan echtscheidingen of situaties rondom de erfenis. Onze in familierecht gespecialiseerde advocaten staan u bij met eerlijk advies, mediation of hulp bij procedures. Zij ondersteunen u graag in deze moeilijke periode.

Schakel nu een advocaat voor uw zaak in Enschede in

Wilt u een advocaat inschakelen die u met raad en daad bijstaat? Eentje waar u op kunt bouwen, die de gemaakte afspraken nakomt en die er écht voor u is? Neem dan contact op met Snijders Advocaten. Wij zijn hét advocatenkantoor voor iedereen in Enschede en omgeving. Kom gerust eens langs op onze locatie in Den Bosch of Amsterdam, dan bespreken we uw situatie onder het genot van een kop koffie.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Nee. Indien uw zaak op toevoegingsbasis behandeld kan worden, kunt u het beste contact opnemen met het Juridisch Loket. Zij helpen u bij het vinden van een advocaat die op deze basis werkt.

De gemiddelde werving en selectie fee in Nederland ligt tussen de 20% en 30% van het bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld en overige emolumenten). De exacte hoogte is afhankelijk van de complexiteit van de zoekopdracht, de branche en de schaarste op de arbeidsmarkt.


Lees meer

Dit ligt natuurlijk helemaal aan de behoefte die u binnen uw organisatie heeft. Bent u op zoek naar een tijdelijke vervanging van een vaste medewerker? Heeft uw organisatie op dit moment te maken met een fusie/overname of een andere vorm van transitie? Gaat u een nieuw product of dienst in de markt zetten? Oftewel heeft uw organisatie op dit moment behoefte om op korte termijn en voor een bepaalde periode op zoek naar gespecialiseerde juridische kennis dan is detachering voor u de beste oplossing.

Bent u op zoek naar een vaste oplossing ter uitbreiding van uw juridische afdeling? Is uw organisatie op het punt belandt dat een eigen juridische afdeling wenselijk is? Dan is voor u werving & selectie van een vaste medewerking de beste oplossing.

Christel Gevers, senior managing consultant, komt graag bij u langs om met u uw organisatie en uw juridische behoefte te bespreken zodat we voor u de juiste oplossing en aanpak kunnen bespreken.

Bent u op korte termijn op zoek naar juridische professionals voor een Interim opdracht of juist op basis van werving & selectie? Bij Snijders Interim bent u aan het juiste adres. Bij Snijders Interim Community zijn de beste juridische professionals uit de markt aangesloten. Of u nu op zoek bent naar een jurist, advocaat, Legal Counsel of bedrijfsjurist op junior, medior of senior level, wij staan u graag bij in uw zoektocht. Laat het ons weten en we komen graag bij u op bezoek om onze dienstverlening verder toe te lichten

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties