073 720 02 00

Advocaat in Groningen

Ook in het hoge noorden weten bedrijven, ondernemers en particulieren Snijders Advocaten uit Den Bosch te vinden. De locaties van ons advocatenkantoor mogen dan wel op enige afstand van Groningen liggen, maar dat houdt onze daadkrachtige advocaten niet tegen om ook daar de beste resultaten voor hun cliënten te behalen. Dat doen zij door onze succesvolle aanpak in te zetten, waarbij daadkracht, betrokkenheid en enthousiasme centraal staan.

Een advocaat voor bedrijven, ondernemers én particulieren in Groningen

Snijders Advocaten is een bekend advocatenkantoor voor bedrijven, ondernemers en particulieren in heel het land, waaronder Groningen. Onder Snijders Group vallen Snijders Arbeidsrecht, Snijders Ondernemingsrecht, Snijders Bestuursrecht, Snijders Franchise, Snijders Incasso, Snijders Interim, Snijders Litigation BV en Snijders Familierecht BV. Voor vele bedrijven en ondernemers in Groningen is een advocaat van Snijders hun huisadvocaat. Hij of zij denkt en adviseert aan de voorkant, zodat er allerlei ellende aan de achterkant kan worden voorkomen. Of dit nu een ontslagkwestie is of nood aan advies op hr-gebied: onze advocaten staan u met raad en daad bij.

Snijders Familierecht BV is gericht op particulieren die verwikkeld zijn geraakt in familierechtelijke kwesties. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van een echtscheiding, een zaak rondom de erfenis of een kwestie die de kinderen betreft. Particulieren in Groningen kunnen rekenen op eerlijk advies, mediationsessies of hulp bij procedures van een betrouwbare en betrokken advocaat van Snijders Advocaten. Zij kunnen voor hen een rots in de branding zijn in de toch al moeilijke tijd waarin hun cliënten zitten.

Ook in Groningen schakelt u ons advocatenkantoor in

Kunt u, als ondernemer of particulier uit Groningen zijnde, wel wat juridisch advies of juridische bijstand gebruiken van een goede advocaat? Schakel dan Snijders Advocaten in. Wij leren u graag kennen, zodat we in uw zaak kunnen duiken en u op de beste manier bij kunnen staan. Neem vandaag nog contact met ons advocatenkantoor op en ontdek wat wij voor uw zaak in Groningen kunnen betekenen.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Nee. Indien uw zaak op toevoegingsbasis behandeld kan worden, kunt u het beste contact opnemen met het Juridisch Loket. Zij helpen u bij het vinden van een advocaat die op deze basis werkt.

De gemiddelde werving en selectie fee in Nederland ligt tussen de 20% en 30% van het bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld en overige emolumenten). De exacte hoogte is afhankelijk van de complexiteit van de zoekopdracht, de branche en de schaarste op de arbeidsmarkt.


Lees meer

Dit ligt natuurlijk helemaal aan de behoefte die u binnen uw organisatie heeft. Bent u op zoek naar een tijdelijke vervanging van een vaste medewerker? Heeft uw organisatie op dit moment te maken met een fusie/overname of een andere vorm van transitie? Gaat u een nieuw product of dienst in de markt zetten? Oftewel heeft uw organisatie op dit moment behoefte om op korte termijn en voor een bepaalde periode op zoek naar gespecialiseerde juridische kennis dan is detachering voor u de beste oplossing.

Bent u op zoek naar een vaste oplossing ter uitbreiding van uw juridische afdeling? Is uw organisatie op het punt belandt dat een eigen juridische afdeling wenselijk is? Dan is voor u werving & selectie van een vaste medewerking de beste oplossing.

Christel Gevers, senior managing consultant, komt graag bij u langs om met u uw organisatie en uw juridische behoefte te bespreken zodat we voor u de juiste oplossing en aanpak kunnen bespreken.

Bent u op korte termijn op zoek naar juridische professionals voor een Interim opdracht of juist op basis van werving & selectie? Bij Snijders Interim bent u aan het juiste adres. Bij Snijders Interim Community zijn de beste juridische professionals uit de markt aangesloten. Of u nu op zoek bent naar een jurist, advocaat, Legal Counsel of bedrijfsjurist op junior, medior of senior level, wij staan u graag bij in uw zoektocht. Laat het ons weten en we komen graag bij u op bezoek om onze dienstverlening verder toe te lichten

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties