073 720 02 00

Advocaat in Haarlem

Ook bedrijven, ondernemers en particulieren uit Haarlem die een advocaat nodig hebben, zijn van harte welkom bij Snijders Advocaten in Den Bosch. Als landelijk opererend advocatenkantoor hebben wij de afgelopen jaren al zeer regelmatig cliënten uit Haarlem en omgeving mogen bijstaan. Wat onze cliënten zo aan ons waarderen? Wij hebben een persoonlijke, betrokken en slagvaardige aanpak, waarbij enthousiasme als een rode draad door onze manier van werken loopt.

Actief in verschillende branches

Wat Snijders Advocaten onderscheidt van andere advocatenkantoren, zijn onze specialisaties. Bij ons zijn geen advocaten werkzaam die van alle branches en rechtsgebieden een klein beetje afweten. Iedere advocaat heeft zijn of haar eigen specialisme, wat maakt dat ze een echte expert zijn voor uw zaak in Haarlem. Wij hebben bijvoorbeeld advocaten in dienst die specialist zijn op het gebied van software en ICT, logistiek en transport, zorg en onderwijs en handel. Maar ook arbeidsbemiddeling, food en agro en private equity zijn branches die ondersteuning van onze advocaten kunnen krijgen.

Voor particulieren

Hoewel Snijders Advocaten voornamelijk een ondernemingsgericht advocatenkantoor is, kunnen ook particulieren uit Haarlem en de rest van het land bij ons terecht. Specifiek gaat het hier om familiegerechtelijke kwesties. Ons team van familierechtadvocaten kan u bijvoorbeeld gerechtelijk bijstaan als u middenin een echtscheiding zit. Of als er problemen zijn omtrent de erfenis. U kunt hen inschakelen voor advies, mediation of hulp bij procedures.

Hét advocatenkantoor voor Haarlem en omgeving

Heeft u een onderneming of woont u in Haarlem en wilt u een goede advocaat voor uw specifieke situatie inschakelen? Maak dan eens een afspraak met Snijders Advocaten. Wij ontvangen u graag, geheel vrijblijvend, op ons kantoor in Den Bosch of Amsterdam. Zo kunnen we kennis met elkaar maken en uw situatie in kaart brengen. Ook als u enkel wat vragen heeft voor ons of ergens meer vanaf wilt weten, neemt u gerust contact met ons op.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Nee. Indien uw zaak op toevoegingsbasis behandeld kan worden, kunt u het beste contact opnemen met het Juridisch Loket. Zij helpen u bij het vinden van een advocaat die op deze basis werkt.

De gemiddelde werving en selectie fee in Nederland ligt tussen de 20% en 30% van het bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld en overige emolumenten). De exacte hoogte is afhankelijk van de complexiteit van de zoekopdracht, de branche en de schaarste op de arbeidsmarkt.


Lees meer

Dit ligt natuurlijk helemaal aan de behoefte die u binnen uw organisatie heeft. Bent u op zoek naar een tijdelijke vervanging van een vaste medewerker? Heeft uw organisatie op dit moment te maken met een fusie/overname of een andere vorm van transitie? Gaat u een nieuw product of dienst in de markt zetten? Oftewel heeft uw organisatie op dit moment behoefte om op korte termijn en voor een bepaalde periode op zoek naar gespecialiseerde juridische kennis dan is detachering voor u de beste oplossing.

Bent u op zoek naar een vaste oplossing ter uitbreiding van uw juridische afdeling? Is uw organisatie op het punt belandt dat een eigen juridische afdeling wenselijk is? Dan is voor u werving & selectie van een vaste medewerking de beste oplossing.

Christel Gevers, senior managing consultant, komt graag bij u langs om met u uw organisatie en uw juridische behoefte te bespreken zodat we voor u de juiste oplossing en aanpak kunnen bespreken.

Bent u op korte termijn op zoek naar juridische professionals voor een Interim opdracht of juist op basis van werving & selectie? Bij Snijders Interim bent u aan het juiste adres. Bij Snijders Interim Community zijn de beste juridische professionals uit de markt aangesloten. Of u nu op zoek bent naar een jurist, advocaat, Legal Counsel of bedrijfsjurist op junior, medior of senior level, wij staan u graag bij in uw zoektocht. Laat het ons weten en we komen graag bij u op bezoek om onze dienstverlening verder toe te lichten

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties