073 720 02 00

Advocaat in Helmond

Snijders Advocaten is een ultragespecialiseerd advocatenkantoor met locaties in Den Bosch en Amsterdam. Wij staan klaar voor bedrijven, ondernemers en particulieren in het hele land. Dus ook als u een bedrijf heeft of woonachtig bent in Helmond en een advocaat nodig heeft, zijn wij hét advocatenkantoor voor u. Samen denken in oplossingen en niet in problemen: dat is al jaren ons motto.

Een gespecialiseerd advocatenkantoor voor uw zaak in Helmond

Ons team bestaat uit advocaten die allemaal gespecialiseerd zijn in een bepaald rechtsgebied en bepaalde branche. En dat is precies waar onze kracht ligt. Wij geloven namelijk dat de beste resultaten worden behaald als u samenwerkt met een advocaat die ergens expert in is – niet als u in zee gaat met een advocaat die overal een beetje vanaf weet. Specialisatie maakt een advocaat de beste in zijn vak, en dat zorgt dus ook voor de beste resultaten voor uw zaak in Helmond.

U kunt voor uw zaak in Helmond een advocaat van Snijders Advocaten inschakelen op het gebied van:

Wat onze werkwijze kenmerkt

Snijders Advocaten is uw allround juridisch partner. Onze manier van werken kenmerkt zich als pragmatisch, betrokken en slagvaardig. Of er nu sprake is van een aandeelhoudersgeschil of een echtscheiding: de advocaten van ons advocatenkantoor zetten zich met hart en ziel voor uw zaak in Helmond in. Enthousiasme loopt dan ook als een rode draad door onze werkwijze heen.

Maak een afspraak met ons

Wilt u voor uw zaak in Helmond een advocaat inschakelen die u centraal zet? Die de meest effectieve strategie op het juiste moment toepast? Dan is Snijders Advocaten hét advocatenkantoor voor u. Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een ontmoeting op ons kantoor in Den Bosch of Amsterdam. We leren u graag onder het genot van een kop koffie kennen.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Nee. Indien uw zaak op toevoegingsbasis behandeld kan worden, kunt u het beste contact opnemen met het Juridisch Loket. Zij helpen u bij het vinden van een advocaat die op deze basis werkt.

De gemiddelde werving en selectie fee in Nederland ligt tussen de 20% en 30% van het bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld en overige emolumenten). De exacte hoogte is afhankelijk van de complexiteit van de zoekopdracht, de branche en de schaarste op de arbeidsmarkt.


Lees meer

Dit ligt natuurlijk helemaal aan de behoefte die u binnen uw organisatie heeft. Bent u op zoek naar een tijdelijke vervanging van een vaste medewerker? Heeft uw organisatie op dit moment te maken met een fusie/overname of een andere vorm van transitie? Gaat u een nieuw product of dienst in de markt zetten? Oftewel heeft uw organisatie op dit moment behoefte om op korte termijn en voor een bepaalde periode op zoek naar gespecialiseerde juridische kennis dan is detachering voor u de beste oplossing.

Bent u op zoek naar een vaste oplossing ter uitbreiding van uw juridische afdeling? Is uw organisatie op het punt belandt dat een eigen juridische afdeling wenselijk is? Dan is voor u werving & selectie van een vaste medewerking de beste oplossing.

Christel Gevers, senior managing consultant, komt graag bij u langs om met u uw organisatie en uw juridische behoefte te bespreken zodat we voor u de juiste oplossing en aanpak kunnen bespreken.

Bent u op korte termijn op zoek naar juridische professionals voor een Interim opdracht of juist op basis van werving & selectie? Bij Snijders Interim bent u aan het juiste adres. Bij Snijders Interim Community zijn de beste juridische professionals uit de markt aangesloten. Of u nu op zoek bent naar een jurist, advocaat, Legal Counsel of bedrijfsjurist op junior, medior of senior level, wij staan u graag bij in uw zoektocht. Laat het ons weten en we komen graag bij u op bezoek om onze dienstverlening verder toe te lichten

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties