073 720 02 00

Advocaat in Nijmegen

Heeft u een advocaat nodig in Nijmegen? Bijvoorbeeld omdat u in een geschil verwikkeld bent geraakt met een werknemer, omdat u juridische begeleiding nodig heeft bij een bedrijfsovername of omdat u een tuchtrechtelijke vraag heeft? Of omdat u een echtscheiding heeft aangevraagd en mediation wenst? In al deze gevallen neemt u contact op met Snijders Advocaten. De daadkrachtige, ervaren en betrokken advocaten van ons advocatenkantoor hebben al vele cliënten in Nijmegen en omgeving met succes bij mogen staan. Ook voor u staan wij met enthousiasme klaar.

Twee van onze specialismen: arbeidsrecht en familierecht

Bij Snijders Advocaten werken advocaten die gespecialiseerd zijn binnen een bepaald rechtsgebied en een bepaalde branche. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat een samenwerking met specialistische advocaten betere resultaten oplevert dan een samenwerking met advocaten die overal een beetje vanaf weten. Zo hebben we bijvoorbeeld advocaten in dienst die volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsrecht, maar ook die expert zijn op het gebied van familierecht.

Arbeidsrecht
Heeft u een onderneming in Nijmegen en een advocaat nodig op het gebied van arbeidsrecht? De arbeidsrechtadvocaten van Snijders zijn er voor u. Zij geven bijvoorbeeld advies aan uw hr-afdeling, staan u bij tijdens procedures of adviseren u over een reorganisatie. Ook als er binnen uw bedrijf in Nijmegen sprake is van geschillen omtrent een arbeidsovereenkomst, (on)terecht ontslag of langdurige ziekte, staan de advocaten van ons advocatenkantoor voor u klaar. Geen arbeidsrechtelijke kwestie is ons vreemd.

Familierecht
Snijders Advocaten is er niet alleen voor bedrijven en ondernemers. Ook als u een advocaat in Nijmegen nodig heeft die gespecialiseerd is in familierecht, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze familierechtadvocaten kunnen u bijvoorbeeld bijstaan tijdens familierechtelijke kwesties op het gebied van echtscheidingsrecht, afstamming en gezag en alimentatie. Dat doen zij onder andere door u van eerlijk en helder advies te voorzien, mediationsessies te begeleiden of u bij te staan tijdens procedures.

Schakel ons advocatenkantoor in voor uw zaak in Nijmegen

Als u een bedrijf in Nijmegen heeft of in deze stad woont en een advocaat wilt inschakelen, dan is Snijders Advocaten uw betrouwbare, allround juridisch partner. Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een bezoek aan ons kantoor. Wij verwelkomen u graag.

 

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Nee. Indien uw zaak op toevoegingsbasis behandeld kan worden, kunt u het beste contact opnemen met het Juridisch Loket. Zij helpen u bij het vinden van een advocaat die op deze basis werkt.

De gemiddelde werving en selectie fee in Nederland ligt tussen de 20% en 30% van het bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld en overige emolumenten). De exacte hoogte is afhankelijk van de complexiteit van de zoekopdracht, de branche en de schaarste op de arbeidsmarkt.


Lees meer

Dit ligt natuurlijk helemaal aan de behoefte die u binnen uw organisatie heeft. Bent u op zoek naar een tijdelijke vervanging van een vaste medewerker? Heeft uw organisatie op dit moment te maken met een fusie/overname of een andere vorm van transitie? Gaat u een nieuw product of dienst in de markt zetten? Oftewel heeft uw organisatie op dit moment behoefte om op korte termijn en voor een bepaalde periode op zoek naar gespecialiseerde juridische kennis dan is detachering voor u de beste oplossing.

Bent u op zoek naar een vaste oplossing ter uitbreiding van uw juridische afdeling? Is uw organisatie op het punt belandt dat een eigen juridische afdeling wenselijk is? Dan is voor u werving & selectie van een vaste medewerking de beste oplossing.

Christel Gevers, senior managing consultant, komt graag bij u langs om met u uw organisatie en uw juridische behoefte te bespreken zodat we voor u de juiste oplossing en aanpak kunnen bespreken.

Bent u op korte termijn op zoek naar juridische professionals voor een Interim opdracht of juist op basis van werving & selectie? Bij Snijders Interim bent u aan het juiste adres. Bij Snijders Interim Community zijn de beste juridische professionals uit de markt aangesloten. Of u nu op zoek bent naar een jurist, advocaat, Legal Counsel of bedrijfsjurist op junior, medior of senior level, wij staan u graag bij in uw zoektocht. Laat het ons weten en we komen graag bij u op bezoek om onze dienstverlening verder toe te lichten

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties