073 720 02 00

Advocaat in Rotterdam

Snijders Advocaten is hét advocatenkantoor voor bedrijven, ondernemers en particulieren uit heel Nederland, waaronder Rotterdam. Bij ons werken enkel gekwalificeerde advocaten die gespecialiseerd zijn in een bepaald rechtsgebied en een bepaalde branche. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat specialisatie hetgeen is wat een advocaat de beste in zijn vak maakt. Dankzij deze unieke aanpak weet een advocaat van Snijders keer op keer uitstekende resultaten te halen – ook voor uw zaak in Rotterdam.

Een van onze rechtsgebieden: bestuursrecht

Bij Snijders Advocaten zijn advocaten in dienst die gespecialiseerd zijn in bestuursrecht, waaronder ruimtelijk bestuursrecht, openbare orde en veiligheid en milieurecht. In veel gevallen fungeert een advocaat van ons advocatenkantoor als huisadvocaat, bijvoorbeeld voor de gemeente Rotterdam. Zij zijn vanaf de start van een procedure betrokken. Dat is prettig én effectief, want zo worden risico’s geminimaliseerd en de kans op succes vergroot. Ook advies over complexe zaken of procederen vallen onder onze dienstverlening.

Waarom vele gemeentelijke besturen in Rotterdam een samenwerking met ons advocatenkantoor zo waarderen, is omdat een advocaat van Snijders duidelijk, laagdrempelig en deskundig is. En dat is precies wat een gemeentelijk bestuur vaak nodig heeft.

Familierecht

Particulieren uit Rotterdam en omgeving kunnen bij Snijders Advocaten terecht voor een advocaat op het gebied van familierecht. Bijvoorbeeld omdat zij te maken hebben met een echtscheiding, een kwestie rondom een erfenis of een situatie die de kinderen treft. U neemt contact op als u behoefte heeft aan eerlijk advies, mediationsessies of bijstand tijdens procedures. Tijdens de gehele samenwerking zult u merken dat uw advocaat er écht voor u is en dat is wel zo prettig in deze moeilijke tijd.

Heeft u behoefte aan ondersteuning van een advocaat van Snijders Advocaten? Neem contact op met ons advocatenkantoor en maak een afspraak op locatie in Den Bosch of Amsterdam. We ontmoeten u graag onder het genot van een kop koffie. Ook als u meer wilt weten over onze dienstverlening, zijn wij goed bereikbaar via telefoon, e-mail of contactformulier.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Nee. Indien uw zaak op toevoegingsbasis behandeld kan worden, kunt u het beste contact opnemen met het Juridisch Loket. Zij helpen u bij het vinden van een advocaat die op deze basis werkt.

De gemiddelde werving en selectie fee in Nederland ligt tussen de 20% en 30% van het bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld en overige emolumenten). De exacte hoogte is afhankelijk van de complexiteit van de zoekopdracht, de branche en de schaarste op de arbeidsmarkt.


Lees meer

Dit ligt natuurlijk helemaal aan de behoefte die u binnen uw organisatie heeft. Bent u op zoek naar een tijdelijke vervanging van een vaste medewerker? Heeft uw organisatie op dit moment te maken met een fusie/overname of een andere vorm van transitie? Gaat u een nieuw product of dienst in de markt zetten? Oftewel heeft uw organisatie op dit moment behoefte om op korte termijn en voor een bepaalde periode op zoek naar gespecialiseerde juridische kennis dan is detachering voor u de beste oplossing.

Bent u op zoek naar een vaste oplossing ter uitbreiding van uw juridische afdeling? Is uw organisatie op het punt belandt dat een eigen juridische afdeling wenselijk is? Dan is voor u werving & selectie van een vaste medewerking de beste oplossing.

Christel Gevers, senior managing consultant, komt graag bij u langs om met u uw organisatie en uw juridische behoefte te bespreken zodat we voor u de juiste oplossing en aanpak kunnen bespreken.

Bent u op korte termijn op zoek naar juridische professionals voor een Interim opdracht of juist op basis van werving & selectie? Bij Snijders Interim bent u aan het juiste adres. Bij Snijders Interim Community zijn de beste juridische professionals uit de markt aangesloten. Of u nu op zoek bent naar een jurist, advocaat, Legal Counsel of bedrijfsjurist op junior, medior of senior level, wij staan u graag bij in uw zoektocht. Laat het ons weten en we komen graag bij u op bezoek om onze dienstverlening verder toe te lichten

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties