073 720 02 00

Advocaat in Zwolle

Bent u op zoek naar een goede advocaat of juridisch adviseur voor uw bedrijf in Zwolle? U bent bij Snijders Advocaten aan het juiste adres. Wij zijn hét advocatenkantoor in Den Bosch dat de beste resultaten behaalt voor bedrijven en ondernemingen in heel Nederland, dus ook in Zwolle en omgeving. Bij ons zijn gekwalificeerde advocaten in dienst die gespecialiseerd zijn in een bepaald rechtsgebied en een bepaalde branche. Die specialisatie is wat een advocaat de beste in zijn vak maakt, en precies dát zorgt telkens weer voor die uitstekende resultaten.

Een gespecialiseerd advocatenkantoor voor uw bedrijf in Zwolle

Wij geloven niet in een samenwerking met een advocaat die alle rechtsgebieden en branches kent. Waarom? Omdat een advocaat dan nooit volledig gespecialiseerd is. Een advocaat die bijvoorbeeld helemaal thuis is in de software en ICT-branche en bovendien arbeidsrecht als specialisme heeft, kan software en ICT-bedrijven veel gerichter bijstaan dan een advocaat die een beetje van deze branche afweet. Dat werkt voor beide partijen een stuk prettiger én zorgt voor succesvolle resultaten.

Waarom bedrijven van Zwolle tot Breda voor ons advocatenkantoor kiezen

Snijders Advocaten is werkzaam voor allerlei toonaangevende (familie)bedrijven. Maar ook voor gemeentes en corporaties doen onze advocaten veel. Waarom kiezen vele bedrijven en instanties voor ons?

  • Wij hebben een pragmatische, doelgerichte en unieke aanpak die werkt.
  • Onze advocaten hanteren een persoonlijke benadering en zijn betrokken. Daardoor voelt u zich écht gehoord en geholpen.
  • Wij hebben vaak een betere prijsstelling dan andere grote advocatenkantoren.

Wij zetten de juiste strategie op het juiste moment in. Ons motto? Samen denken in oplossingen en niet in problemen.

Advocaat nodig in Zwolle? Kies voor Snijders Advocaten

Een advocaat van Snijders zet altijd een stap extra, ook voor uw zaak in Zwolle. Ziet u een samenwerking met ons zitten? Of heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u particulier in Zwolle bent en meer wilt weten over de diensten van ons advocatenkantoor op het gebied van familierecht of letselschade, horen we graag van u. Wij staan voor u klaar!

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Nee. Indien uw zaak op toevoegingsbasis behandeld kan worden, kunt u het beste contact opnemen met het Juridisch Loket. Zij helpen u bij het vinden van een advocaat die op deze basis werkt.

De gemiddelde werving en selectie fee in Nederland ligt tussen de 20% en 30% van het bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld en overige emolumenten). De exacte hoogte is afhankelijk van de complexiteit van de zoekopdracht, de branche en de schaarste op de arbeidsmarkt.


Lees meer

Dit ligt natuurlijk helemaal aan de behoefte die u binnen uw organisatie heeft. Bent u op zoek naar een tijdelijke vervanging van een vaste medewerker? Heeft uw organisatie op dit moment te maken met een fusie/overname of een andere vorm van transitie? Gaat u een nieuw product of dienst in de markt zetten? Oftewel heeft uw organisatie op dit moment behoefte om op korte termijn en voor een bepaalde periode op zoek naar gespecialiseerde juridische kennis dan is detachering voor u de beste oplossing.

Bent u op zoek naar een vaste oplossing ter uitbreiding van uw juridische afdeling? Is uw organisatie op het punt belandt dat een eigen juridische afdeling wenselijk is? Dan is voor u werving & selectie van een vaste medewerking de beste oplossing.

Christel Gevers, senior managing consultant, komt graag bij u langs om met u uw organisatie en uw juridische behoefte te bespreken zodat we voor u de juiste oplossing en aanpak kunnen bespreken.

Bent u op korte termijn op zoek naar juridische professionals voor een Interim opdracht of juist op basis van werving & selectie? Bij Snijders Interim bent u aan het juiste adres. Bij Snijders Interim Community zijn de beste juridische professionals uit de markt aangesloten. Of u nu op zoek bent naar een jurist, advocaat, Legal Counsel of bedrijfsjurist op junior, medior of senior level, wij staan u graag bij in uw zoektocht. Laat het ons weten en we komen graag bij u op bezoek om onze dienstverlening verder toe te lichten

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties