073 720 02 00

mr. J. (Jordy) Meerman

Functie Advocaat
Specialisatie Ondernemingsrecht
Werkt bij Snijders Advocaten
Registratie rechtsgebieden van de Nederlandse Orde van Advocaten Burgerlijk procesrecht, Beslag- en executierecht, Litigation. Huurrecht Bedrijfsruimte, woonruimte. Insolventierecht Faillissement, Surseance van betaling. Verbintenissenrecht, Agentuur en distributie

Op grond van deze registratie is Jordy verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Vanaf 1 februari 2021 verwelkomt Snijders Advocaten Jordy Meerman in haar team van hoog opgeleide specialisten.

Jordy studeerde recht- en bedrijfsmanagement aan de universiteit van Tilburg en heeft 10 jaar gewerkt als bedrijfsjurist & advocaat, waarin hij zich gespecialiseerd heeft in het franchiserecht. Na een kleine uitstap naar de accountancy kiest Jordy er op zijn 43e voor, om de overstap te maken naar Snijders Advocaten, waar hij deel uit zal maken van het gespecialiseerde ondernemingsrecht team.

Jordy is analytisch scherp en ijzersterk om complexe problemen te vertalen naar praktisch toepasbare oplossingen. De nauwgezette en doelgerichte mentaliteit van Jordy komen ook terug in zijn sport. Jordy heeft diverse keren een top-10 notering behaald bij het Nederlands kampioenschap tijdrijden binnen de wielrensport. Snijders Advocaten kijkt uit naar de samenwerking met Jordy.

Danny Snijders, CEO van Snijders Advocaten: ‘ik ben enorm trots dat wederom zo’n ervaren kwaliteitskracht als Jordy Meerman kiest voor een overstap naar Snijders Advocaten. Wij leveren top kwaliteit, dus dat vraagt om senioriteit’

Snijders Advocaten is een topspeler in de Nederlandse markt. Vanuit diepgaande kennis zorgt Snijders Advocaten met een absolute winnaars mentaliteit naar de beste oplossing voor haar relaties. Snijders Advocaten werkt voor familiebedrijven, beursfondsen, overheid, MKB, instellingen en veel Quote 500 ondernemers.

Nieuws, agenda & in de media

Recente publicaties van Jordy

Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 49 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 49 referenties