073 720 02 00

mr. M.W.M. Max Peeters

Functie Jurist
Specialisatie Incassorecht
Werkt bij Snijders Advocaten

Vanaf 18 maart 2024 verwelkomt Snijders Advocaten Max Peeters.

Max Peeters is gestart bij een van de beste incasso advocatenkantoren van Nederland, Snijders Advocaten.

Mr. Danny Snijders:

“Weer een mooie aanwinst voor ons groeiende kantoor. Max kiest bewust voor de sectie Incasso bij Snijders Advocaten. Max zit vol potentie en dat wil hij graag laten zien op ons kantoor. Max past precies bij onze ambitie en wens om steevast de beste te willen zijn in ons vak. Ik ben enorm blij dat Max aansluit en een weg vol mooie ontwikkelingen ligt open.

Onze incasso praktijk heeft een track record van meer dan 20 jaar, waarbij we al jaren meedraaien op het hoogste niveau. We werken voor MKB in alle branches maar ook voor banken en andere financiële instellingen om succesvol, snel en vaak op kosten van de tegenpartij hun debiteurenposities te incasseren. Een gespecialiseerd team van incasso advocaten staat 24/7 voor onze klanten klaar om direct tot actie over te gaan’.

Max Peeters:

“Door de ervaring en specialisatie die Snijders Advocaten heeft op het gebied van incasso, ben ik zeer gemotiveerd om mee te gaan in de werkwijze van de sectie Incasso bij Snijders Advocaten. De incassoadvocatuur kan een harde wereld zijn, maar dat maakt het juist spannend. Ik kijk er naar uit om te gaan werken bij het mooiste advocatenkantoor van Den Bosch.”

Max studeerde burgerlijk recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen en heeft daar een verscheidenheid aan vakken gevolgd. Hij schreef zijn scriptie in het goederenrecht. Hij is met goed gevolg afgestudeerd in 2023.

Max woont in Den Bosch. Van kleins af aan wilde hij al advocaat worden. In het afgelopen jaar heeft hij samen met een compagnon een onderneming gehad in de Nederlandse maakindustrie. Toch kon hij de juridische wereld niet loslaten. Daarom is hij begonnen bij Snijders Advocaten.

Max heeft bij andere advocatenkantoren ervaring opgedaan in de incassoadvocatuur. Met een passie voor discussiëren vindt hij de juridische discussie het mooiste wat er is. Zijn volhardendheid maakt hem geschikt voor de afdeling Incasso. Hij zet zich met veel toewijding in voor het leveren van de beste resultaten en het behartigen van de belangen van de cliënt.

Nieuws, agenda & in de media

Recente publicaties van Max

Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties