073 720 02 00

Merel van der Bijl

Functie Algemeen Directeur - CEO
Opleiding Business Administration European University, Train de Trainer Senior Consultants in Salestechnieken aan het Vijfhart Instituut te Eindhoven, Account Leadership Training & Business Development Sales Training aan het Kenneth Smit Instituut.
Werkt bij Snijders Advocaten

Merel is jarenlang bij een wereldwijd beursgenoteerde IT dienstverlener werkzaam geweest als Senior Account Manager. Door te verbinden en transparant te communiceren met een oplossingsgerichte mindset, zorgt zij dat er snel en met korte lijnen geschakeld kan worden. Adequaat tot een oplossing komen om u zo te kunnen ontzorgen is een prettige start tot een langdurige samenwerking waarin wederzijds vertrouwen en betrokkenheid hoog in het vaandel staan.
Als zeer ervaren business developer zal Merel samen met founder en eigenaar Danny Snijders het business development van dit snelgroeiende kantoor uitvoeren in de breedste zin van het woord. Merel is een belangrijk aanspreekpunt voor alle relaties en zal de landelijke dienstverlening optimaliseren.

Merel heeft 2 uitwonende en ondernemende zonen druk met een start/scale up. Zelf woont zij al jaren in Vught.

Mocht u eens vrijblijvend met Merel willen sparren, aarzel niet om contact met haar op te nemen. Merel is bereikbaar op 06 421 524 61 of via mvdbijl@snijders-advocaten.nl.

Nieuws, agenda & in de media

Recente publicaties van Merel

Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 51 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 51 referenties