073 720 02 00

mr. A.J.A.M. Veen-Brom BSc

Functie Advocaat
Opleiding Universiteit Utrecht Nederlands Recht en Psychologie (Bachelor), Specialisatieopleiding arbeidsrecht bij de Academie voor de Rechtspraktijk
Specialisatie Arbeidsrecht

Alberta is vergaand gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Zij heeft onder meer van 2009 tot en met 2017 haar eigen kantoor gevoerd (arbeidsrecht, alsook algemene praktijk voor geschillen en advies). Alberta heeft internationale ervaring opgedaan in de Cariben (Sint Maarten). Van 2018 tot 2020 was Alberta werkzaam op een advocatenkantoor in Eindhoven op de sectie Arbeidsrecht. Zo kwam zij op de radar van Snijders Advocaten en is zij als senior specialist verleid tot overstappen. Alberta adviseert en procedeert dus meer dan tien jaren succesvol over alle facetten binnen het arbeidsrecht. Van individueel ontslag tot reorganisatie. Zij heeft de specialisatieopleiding arbeidsrecht succesvol afgerond. Een echte top specialist dus.

Naast het werk als advocaat, geeft Alberta ook diverse lezingen waar uiteenlopende onderwerpen aan bod komen en ruimte is voor vragen en tips. Vraag dus gerust om een voorstel op maat voor uw HR afdeling. Een bijpraat sessie of sparring afspraak is zo gemaakt. Mail naar aveenbrom@snijders-advocaten.nl.

Samenwerken met de cliënt met hart voor de zaak, staat voor Alberta voorop.

Nevenfuncties

Lid Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)

Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 27 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 27 referenties