073 720 02 00

mr. D.V. (Dagmar) Meijers-Ploegmakers

Functie Advocaat
Opleiding Universiteit Maastricht, Grotius/INSOLAD, Financiële economie voor insolventieadvocaten
Specialisatie Insolventie, Ondernemingsrecht, Aansprakelijkheidsrecht, Contractenrecht, Overnames
Werkt bij Snijders Advocaten
Branche Vastgoed, Private Equity
Registratie rechtsgebieden van de Nederlandse Orde van Advocaten Hoofdrechtsgebied Insolventierecht met sub rechtsgebieden Faillissement en Surseance van betaling, Hoofdrechtsgebied Ondernemingsrecht met sub rechtsgebieden Bestuurdersaansprakelijkheid, Fusies en overnames, Vennootschappen, Verenigingen en stichtingen

Op grond van deze registratie is Dagmar verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Dagmar is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en het faillissementsrecht. Dagmar is van 2004-2015 advocaat geweest in Amsterdam. Sinds juni 2016 is zij werkzaam bij Snijders Advocaten waar zij zich met name bezighoudt met ondernemingsrechtelijke geschillen, het begeleiden van ondernemingen in zwaar weer en het bijstaan van ondernemers die met een faillissement te maken krijgen. Dagmar is pragmatisch en duidelijk in haar aanpak en zoekt in uw zaak naar de oplossing waarmee u het meest gebaat bent.

Nieuws, agenda & in de media

Recente publicaties van Dagmar

Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties