073 720 02 00

mr. D.Y.C.T. (David) Gloudemans

Functie Advocaat
Opleiding Privaatrecht, contract,- goederen- en aansprakelijkheidsrecht
Werkt bij Snijders Litigation BV

Vanaf 1 februari 2024 verwelkomt Snijders Litigation mr. David Gloudemans bij het proceskantoor van Snijders Advocaten, Snijders Litigation.

David studeerde rechten aan Tilburg Universiteit en specialiseerde zich in de richtingen goederen- en insolventierecht en contracten- en aansprakelijkheidsrecht. David studeerde met goed gevolg af in 2023.

Daarbij heeft David meerdere cursussen afgerond aan Cambridge University. Hij is in 2023 beëdigd als advocaat. David heeft in het verleden stage gelopen en daarna gewerkt in de advocatuur.

David woont met zijn vriendin in Tilburg, waar hij geregeld in de geschiedenisboeken duikt. David heeft zich in het verleden ook ingezet voor de belangen van de huurders van Tilburg.

De advocatuur is voor David een roeping. Hij houdt zich graag diepgaand bezig met alle aspecten van het vak. David begrijpt dat de grote hoeveelheid wetten en rechterlijke uitspraken een oerwoud vormt. Een gids met kennis en kunde is dan nodig. David vervult die gidsrol met passie en zoekt naar een juiste en passende bestemming via een praktische weg.

Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties