073 720 02 00

mr. ir. E. (Esther) de Bie

Functie Jurist
Opleiding Technische Universiteit Delft, faculteit Bouwkunde, Vrije Universiteit te Amsterdam, Master Bouwrecht
Specialisatie Bouwrecht
Werkt bij Snijders Advocaten

Esther studeerde in 1992 af als architect en stedenbouwkundig aan de Technische Universiteit Delft, faculteit Bouwkunde. Na eerst vooral in de rol van stedenbouwkundige actief te zijn geweest bij gemeente ’s-Hertogenbosch en later als hoofd stedenbouw van het toenmalige buro 5 Maastricht, is zij in 2000 ingestapt bij het architectenbureau van haar vader Marius de Bie. Na het plotselinge overlijden van haar vader in 2004 heeft zij het kantoor overgenomen en uitgebreid, zowel op architectonisch als stedenbouwkundig gebied. Vanaf 2017 is haar bedrijf samengegaan met Marco Rose en verdergegaan onder de naam Rose en de Bie. Dat gaf haar de ruimte om in 2019 te starten aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Na het afronden van haar bachelor heeft zij vervolgens aan de Vrije Universiteit te Amsterdam haar master bouwrecht in 2023 succesvol afgerond.

Esther is 55 jaar oud en woonachtig in Heeswijk-Dinther. Genieten van haar gezin, sporten en reizen vormen naast werken haar andere passies. Het voor Snijders Advocaten oplossen van bouw gerelateerde kwesties met 33 jaar bouwervaring in de achterzak is waar Esther voor gaat!

Snijders Advocaten, met name de sectie bouwrecht is werkzaam voor relaties in geheel Nederland, met vestigingen in Amsterdam en Den Bosch. Wij staan u met raad en daad bij. Dit doen we stevig, helder en daadkrachtig. Snijders Advocaten is een topspeler in de Nederlandse advocatuur. Wij werken voor particulieren, familiebedrijven, beursfondsen, MKB, overheid, instellingen en veel Quote 500 ondernemers.

Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties