073 720 02 00

mr. E. (Edwin) Aerts

Functie Advocaat
Opleiding Nederlands recht (Universiteit van Tilburg, 2006), Mediator (The Lime Tree, 2008), Grotius Specialisatieopleiding Arbeidsrecht (Radboud Universiteit, 2014), Certified Information Privacy Professionel (IAPP, 2019).
Specialisatie Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht
Werkt bij Snijders Arbeidsrecht B.V.
Branche Software & ICT, Handel, Bouw, Infra, Installatie, Food & Agro, Logistiek & Transport, Productiebedrijven, Zorg & scholen, Sportbranche, Private Equity, Arbeidsbemiddeling
Registratie rechtsgebieden van de Nederlandse Orde van Advocaten Arbeidsrecht, Privacyrecht

Op grond van deze registratie is Edwin verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Edwin studeerde Nederlands recht aan de Tilburg University, afstudeerrichtingen sociaal recht & sociale politiek en privaatrecht. Zijn arbeidsrechtelijke afstudeerscriptie werd cum laude beoordeeld. Na zijn afstuderen in 2006 is hij meteen in de advocatuur aan de slag gegaan. Op een korte uitstap bij een top-5 accountantskantoor na, is hij sindsdien als advocaat actief.

Het arbeidsrecht – en in het bijzonder de dynamiek tussen werkgevers en werknemers – blijft Edwin fascineren. In 2014 rondde hij met succes de Grotius-specialisatieopleiding Arbeidsrecht af. Hij publiceert met enige regelmaat op dit rechtsgebied en was in 2022 en 2023 hoofdredacteur van de Praktijkgids Arbeidsrecht. Daarnaast is Edwin Certified Information Privacy Professional (CIPP/E). Edwin heeft veel proceservaring in onder meer het arbeidsrecht, privacyrecht en het verbintenissenrecht in den breedte. Ook is hij opgeleid als mediator.

Edwin is pragmatisch, analytisch sterk en empathisch. Hij kijkt voorbij het juridische probleem en zoekt naar praktische én duurzame oplossingen. Hij past feilloos zijn stijl en aanpak aan om zo het beste resultaat te behalen met en voor zijn cliënten. Dat kan in goed overleg buiten rechte, maar ook voluit in een procedure, als de zaak daarom vraagt.

Nevenfuncties

Lidmaatschappen

Nieuws, agenda & in de media

Recente publicaties van Edwin

Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties