073 720 02 00

mr. H.J. (Hilde) van Hilst-Meuwese

Hilde is afkomstig uit een echt advocatengeslacht en weet dus als geen ander wat het vak inhoudt. Van nature straalt zij vertrouwen uit richting haar relaties en de rechterlijke macht. Ze heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Tijdens haar studie heeft zij zich reeds gericht op de advocatuur (afstudeerrichting Advocatuur Zakelijk), waarbij zij een bijzondere interesse heeft ontwikkeld voor het personen- en familierecht, ondernemingsrecht en het intellectueel eigendomsrecht. Ook heeft zij een aantal maanden aan de University of California in Berkeley gestudeerd.

Hilde viel al tijdens haar advocaten opleiding op bij Snijders Advocaten. Voor haar overstap naar ons kantoor werkte zij jarenlang als advocaat bij het oudste kantoor in haar woonplaats Waalwijk. Zij heeft daar ruime ervaring opgedaan in het aansprakelijkheidsrecht, personen- en familierecht, letselschaderecht en het adviseren van ondernemingen in de breedste zin van het woord. Op dit moment voert zij een proces- en adviespraktijk, gericht op ondernemingen, vastgoed en letselzaken.

Hilde is een degelijke, punctuele advocaat. Ze werkt vanuit een inhoudelijke kwaliteitsbasis, haar adviezen en processtukken komen steevast met gebruik van gegronde jurisprudentiële onderbouwing tot stand. Iemand met oog voor detail en realiteitszin. Zonder schreeuwerig te worden kan ze elke discussie op de inhoud aan. Haar partner is zelfstandig ondernemer in de dance muziek bovendien, dus ze begrijpt de taal van een ondernemer. Als voorzitter van serviceclub Ladies’ Circle De Leest te Waalwijk laat ze haar bestuurlijk-communicatieve kwaliteiten ook nog eens buiten het vak zien.

Nevenfuncties

Voorzitter serviceclub Ladies’ Circle De Leest te Waalwijk

Wij scoren gemiddeld een 8,5 op basis van 24 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,5 op basis van 24 referenties