073 720 02 00

mr. I. (Ibtisame) El Ajjouri

Functie Advocaat
Opleiding Bachelor Rechtsgeleerdheid - Universiteit Maastricht, Master privaatrecht, Master Arbeids- en Ondernemingsrecht
Specialisatie Ondernemingsrecht, Overnames, Incassorecht
Werkt bij Snijders Incasso, Snijders Ondernemingsrecht,

Ibtisame is advocaat sinds 2018. Voorheen was zij werkzaam bij een groot Zuidas-kantoor en sinds augustus 2019 is zij als advocaat verbonden aan Snijders Advocaten.

Ibtisame is werkzaam binnen de ondernemingsrechtpraktijk en houdt zich bezig met de transactiepraktijk en commercial en corporate litigation. Zij adviseert ondernemingen over diverse vraagstukken op het gebied van fusies, overnames en geschillenbeslechting in brede zin. Zij treedt op voor nationale en internationale ondernemingen.

Ibtisame volgde de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Maastricht. Vervolgens heeft zij de master Privaatrecht en de master Arbeid- en Ondernemingsrecht afgerond.

Of Ibtisame nu adviseert of procedeert, zij doet het met toewijding en enthousiasme. Haar doorzettingsvermogen en goede sociale en communicatieve vaardigheden komen haar daarbij goed van pas. Haar vrije tijd brengt Ibtisame graag door met vrienden en familie. Het liefst in de zon, op een verre vakantiebestemming, maar ook in Maastricht, waar zij opgroeide.

Nieuws, agenda & in de media

Recente publicaties van Ibtisame

Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 49 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 49 referenties