073 720 02 00

mr. J.A. (Jitka) Swinkels

Functie Advocaat
Opleiding Nederlands recht (accent Privaatrecht) aan de UvT;
Specialisatie Familierecht, Afstammingsrecht, Echtscheidingsrecht
Werkt bij Snijders Familierecht BV
Registratie rechtsgebieden van de Nederlandse Orde van Advocaten Personen- en familierecht en Algemene praktijk

Op grond van deze registratie is Jitka verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Al tijdens haar studie aan de Universiteit van Tilburg ontwikkelde Jitka een grote passie voor het familierecht. Na het succesvol afronden van haar Master was de keuze om binnen dit rechtsgebied te gaan werken dan ook snel gemaakt. Inmiddels is Jitka (aspirant-)lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten & Scheidingsmediators, een vereniging van advocaten die gespecialiseerd zijn in familierecht. Daarnaast staat zij als specialist familierecht ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Jitka is een betrokken advocaat die oplossingsgericht te werk gaat, zeker indien er (minderjarige) kinderen bij betrokken zijn. Zij begeleidt cliënten zowel op juridisch als op persoonlijk vlak en probeert de gang naar de rechter te voorkomen. Is een procedure bij de rechtbank echter onvermijdelijk, dan staat Jitka haar cliënten met raad en daad bij en gaat zij voor hen door het vuur.

Nieuws, agenda & in de media

Recente publicaties van Jitka

Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties