073 720 02 00

mr. J.G.C. (Jeroen) Scheurink

Functie Advocaat
Opleiding Nederlands recht (privaatrecht) Universiteit Tilburg
Specialisatie Aansprakelijkheidsrecht, Contractenrecht, Procesrecht, Ondernemingsrecht, Insolventie, Overnames, IT & ICT recht

Jeroen is in juni 2008 zijn carrière begonnen bij een advocatenkantoor in Breda. Medio 2013 heeft hij de overstap gemaakt naar Snijders Advocaten.

Jeroen is zeer ervaren en deskundig op het gebied van het Procesrecht, Verbintenissenrecht, Ondernemingsrecht en Contractenrecht. Daarnaast is Jeroen tevens werkzaam op het gebied van het Intellectueel Eigendomsrecht. Jeroen is een veelgevraagd advocaat in de handels-, vastgoed- en installatie sector en werkt voor gerenommeerde partijen in die sectoren, waarbij zijn grote ervaring in faillissementen ook regelmatig wordt gebruikt door de cliënten van ons kantoor. Ook wordt Jeroen veel gevraagd bij handelstransacties, overnames en (grote) vennootschapsrechtelijke conflicten (bijvoorbeeld tussen aandeelhouders). Naast zijn betrokkenheid bij de klant is kenmerkend voor Jeroen dat hij snel analyseert en tot oplossingen komt.

De vaste relaties van Jeroen zijn veelal DGA’s die zijn zakelijke en duidelijke aanpak enorm waarderen. Binnen kantoor begeleidt hij als patroon ook beginnend advocaten. Zijn partner is ook advocaat en mede door zijn passie voor hockey en voetbal past hij echt bij een kwaliteitskantoor als Snijders Advocaten.

Wij scoren gemiddeld een 8,8 op basis van 28 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,8 op basis van 28 referenties