073 720 02 00

mr. J.J.M.I. (Jan) Kamsteeg

Functie Advocaat
Opleiding Bachelor Rechtsgeleerdheid Universiteit Utrecht / Master Rechtsgeleerdheid, accent arbeidsrecht aan Tilburg University (afgerond juni 2016)
Specialisatie Arbeidsrecht, Verbintenissenrecht, Contractenrecht

Jan volgde de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht. Vervolgens heeft hij de master Rechtsgeleerdheid (accent Arbeidsrecht) aan Tilburg University succesvol doorlopen.

Na zijn studie is Jan werkzaam geweest als specialist Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht bij een middelgroot kantoor met vestigingen in Utrecht en ’s-Hertogenbosch. In januari 2020 heeft Jan de overstap gemaakt naar Snijders Advocaten. Jan is gespecialiseerd in het arbeidsrecht, huurrecht en ondernemingsgeschillen. Daarnaast houdt Jan zich frequent bezig met het algemeen contracten -en verbintenissenrecht en privacyrecht (AVG).

Jan is een echte probleemoplosser. Geschillen lost hij soms in onderling overleg op, ter voorkoming van een gerechtelijke procedure. Echter, is er geen oplossing in der minne voorhanden, dan procedeert Jan met enorme toewijding en vasthoudendheid. Zoals het een echte Snijders advocaat betaamt, is Jan pas tevreden als zijn cliënten tevreden zijn.

Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 27 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,7 op basis van 27 referenties