073 720 02 00

mr. N. (Nina) Duine

Functie Advocaat
Opleiding Bachelor Nederlands Recht - Universiteit van Tilburg, Master Privaatrecht (arbeidsrecht) - Universiteit van Tilburg
Specialisatie Arbeidsrecht, Contractenrecht
Werkt bij Snijders Arbeidsrecht B.V.
Branche Arbeidsbemiddeling, Bancaire instellingen & verzekeraars, Bouw, Infra, Installatie, Food & Agro, Handel, Installatiebranche, Logistiek & Transport, Overheid, Private Equity, Productiebedrijven, Software & ICT, Sportbranche, Vastgoed, Zorg & scholen

Nina Duine is sinds 2016 werkzaam bij Snijders Advocaten. Vol enthousiasme houdt zij zich bezig met het arbeidsrecht en het algemeen verbintenissenrecht.

Haar rechtenstudie volbracht Nina aan de Universiteit van Tilburg. Haar scriptie over de ‘(Im)perfectie van de vaststellingsovereenkomst’ leverde een nominatie op voor een scriptieprijs en een publicatie in een toonaangevend juristenblad. Voordat zij bij Snijders Advocaten aansloot, was zij werkzaam als jurist bij een rechtsbijstandsverzekeraar.

Nina adviseert en procedeert met verve over alle facetten binnen het arbeidsrecht en het algemeen verbintenissenrecht. Daarnaast houdt zij zich bezig met het opstellen van allerhande contracten, in het bijzonder (arbeids-)contracten en algemene voorwaarden. Voor haar cliënten is zij een prettige sparringpartner. Het verbaast dan ook niet dat zij cliënten langdurig aan zich bindt.

Nina is spontaan, gedreven en enthousiast. In haar werk is zij secuur en doortastend, maar Nina verliest het persoonlijke aspect van een zaak nooit uit het oog.

Naast het werk als advocaat, geeft Nina ook seminars over actuele onderwerpen op het gebied van arbeidsrecht.

Publicaties

  • N. Duine & J. van Drongelen, ‘Over de (on)mogelijkheid tot voorwaardelijke ontbinding’. PS Documenta: documentatie periodiek sociale verzekeringen, sociale voorzieningen en arbeidsrecht, 2017 (1), p. 40 – 45.
  • N. Duine & J. van Drongelen, ‘(Im)perfectie van de vaststellingsovereenkomst’, PS Documenta: documentatie periodiek sociale verzekeringen, sociale voorzieningen en arbeidsrecht, 2016 (1), p. 7 – 18.
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties