073 720 02 00

mr. R.A.M. (Rianne) Verlijsdonk-Gerards

Functie Advocaat
Opleiding Nederlands recht (master Privaatrecht en Togamaster) aan de Universiteit Maastricht; Juridische Opleiding Familierecht (JOF); Mediation Opleiding (MO); Juridische Specialisatieopleiding Erfrecht (JSOE), allen aan het Instituut voor Mediation en Familierecht Opleidingen (IMFO)
Specialisatie Familierecht, Afstammingsrecht, Echtscheidingsrecht
Werkt bij Snijders Familierecht BV
Registratie rechtsgebieden van de Nederlandse Orde van Advocaten Personen- en familierecht

Op grond van deze registratie is Rianne verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Na haar afstuderen in 2010 heeft Rianne zich meteen als advocaat gespecialiseerd in het familierecht. Zij is volwaardig lid van de Vereniging van Familie – en erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS). Rianne heeft ruime ervaring met het bijstaan van ondernemers, (vermogende) particulieren, topsporters, medische specialisten en hun partners. Naast het bijstaan van individuele cliënten, draagt Rianne ook bij aan de ontwikkeling van haar vakgebied. Zij publiceert regelmatig in vaktijdschriften en bewerkt actuele uitspraken op het terrein van personen- en familierecht voor RFR (Wolters Kluwer).

De cliënten van Rianne omschrijven haar als nuchtere en oplossingsgerichte advocaat, die waar nodig daadkrachtig de belangen van haar cliënt weet te behartigen op een voor hen toegankelijke, betrokken en bekwame wijze. Zij zoekt graag met haar cliënt naar duurzame oplossingen voor de complexe en vaak emotionele vraagstukken die zich voordoen in het familierecht. Als het tot een procedure komt, zal Rianne alles uit de kast halen om de rechter te overtuigen van het gelijk van haar cliënt. Waar mogelijk zal zij aansturen om eerst te kijken of een geschil kan worden opgelost buiten de rechter, om zo een uitgebreide en kostbare gerechtelijke procedure te voorkomen.

Nieuws, agenda & in de media

Recente publicaties van Rianne

Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties