073 720 02 00

mr. T. van Liempd

Functie Advocaat
Opleiding Nederlands recht - Universiteit van Tilburg, Grotius Arbeidsrecht (cum laude)
Specialisatie Arbeidsrecht
Werkt bij Snijders Arbeidsrecht B.V.
Branche Arbeidsbemiddeling
Registratie rechtsgebieden van de Nederlandse Orde van Advocaten Hoofdrechtsgebied met sub rechtsgebieden Arbeidsrecht, Arbeidsmediation, Collectief ontslag, Internationaal arbeidsrecht, Medezeggenschap, Pensioenen

Op grond van deze registratie is Thijs verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Thijs zijn carrière begon in 2012 bij een advocatenkantoor in Utrecht. Sinds de start van zijn carrière heeft Thijs zich gespecialiseerd in het Arbeidsrecht en Privacy (in de brede zin van het woord). Zo heeft hij de specialisatieopleiding Grotius Arbeidsrecht cum laude afgerond. Vanaf augustus 2020 is Thijs daarom als partner Arbeidsrecht en Privacy aangesloten bij Snijders Advocaten.

Thijs weet de complexe wereld van het arbeidsrecht en privacy in begrijpelijke taal om te zetten. Daarnaast reageert hij snel. Thijs staat bekend om zijn informele benadering, welke cliënten als zeer prettig ervaren.

Nevenfuncties

  • Lid van Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland
  • Lid van Vereniging voor Privacyrecht
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties