073 720 02 00

mr. W. Plessius

Functie Advocaat
Opleiding Rechtsgeleerdheid VU Amsterdam, Grotius Onderneming en aansprakelijkheid
Specialisatie Verbintenissenrecht, Vermogensrecht, Procesrecht
Werkt bij Snijders Advocaten
Branche Food & Agro, Handel, Installatiebranche, Logistiek & Transport, Private Equity, Bancaire instellingen & verzekeraars, Bouw, Infra, Installatie, Software & ICT, Sportbranche, Vastgoed, Zorg & scholen, Productiebedrijven, Overheid, Arbeidsbemiddeling
Registratie rechtsgebieden van de Nederlandse Orde van Advocaten Verbintenissenrecht

Op grond van deze registratie is Willem verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Don’t hate, Litigate.

Met een achtergrond in de bloemenexport, is Willem een ondernemersadvocaat ‘pur sang’. Hij begrijpt de belangen van de ondernemer als geen ander, en dat strekt zowel hem als de klant tot voordeel. Willem is pragmatisch en effectief. Subtiel waar het kan en hard als het moet. Zowel aan de onderhandelingstafel als in de rechtbank, is Willem voor de klant een belangrijke toegevoegde waarde.

Als advocaat is Willem vaardig en zeer ervaren in het verbintenissenrecht en het procesrecht. Een bijter die niet loslaat. Zijn kennis is ruim en toepasselijk in veel sectoren, zoals bouwnijverheid, transport, distributie, IT, financiële instellingen, zakelijke dienstverlening en onroerend goed. In al deze sectoren is hij veelgevraagd door ondernemingen en ondernemers.

Deze senior advocaat is gedreven, ervaren en heeft een natuurlijk overwicht. Hij helpt u naar de gewenste oplossing. Een echte ‘Snijders advocaat’: kwalitatief tot de top behorend en strategisch ijzersterk.

Nieuws, agenda & in de media

Recente publicaties van Willem

Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties