073 720 02 00

mr. W. (Wouter) Meijs

Functie Advocaat
Opleiding Rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit te Nijmegen
Specialisatie Incassorecht
Werkt bij Snijders Incasso

Wouter wordt gekenmerkt door zijn pragmatische houding en oeverloze motivatie. Wouter zorgt ervoor dat uw facturen betaald worden. Als ervaren incasso advocaat, werkzaam voor veelal MKB bedrijven, zorgt hij voor directe actie en resultaat. Zijn persoonlijkheid en gedreven werkwijze sluiten naadloos aan op het hands-on DNA dat Snijders Advocaten kenmerkt.

Door oog te hebben voor de belangen van zijn cliënten, zorgt Wouter voor snelle betaling van uw facturen, zonder hoge kosten. Exact de ontzorging die een MKB ondernemer en elk willekeurig bedrijf zoekt.

Wouter studeerde aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Wouter werkte eerder als buitengriffier bij de Rechtbank Gelderland. Tevens studeerde Wouter gedurende een half jaar aan de Manchester Metropolitan University te Manchester. Hierdoor is Wouter bekwaam in meerdere talen, maar Engels bij uitstek. Na zijn studie is Wouter bij een ander advocatenkantoor uit ’s-Hertogenbosch in dienst getreden. Meteen raakte hij verknocht aan de wereld van crediteuren die ten onrechte aan het lijntje worden gehouden. Wouter bijt zich vast in uw kwestie en gaat net zo lang door tot uw doel bereikt is.

Nieuws, agenda & in de media

Recente publicaties van Wouter

Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties