073 720 02 00

mr. E.F. (Eveline) de Beer

Functie Jurist
Opleiding Nederlands Recht-Universiteit van Tilburg & Master Arbeidsrecht aan de Vrije Universiteit
Specialisatie Arbeidsrecht, Letselschade
Werkt bij Snijders Arbeidsrecht B.V.
Branche Arbeidsbemiddeling

Eveline studeerde in 2011 af aan Tilburg University (master Rechtsgeleerdheid accent Privaatrecht). Haar passie bleek echt op het gebied van het arbeidsrecht te liggen. Eveline besloot dan ook om in 2017 een tweede master, gespecialiseerd in arbeidsrecht en letselschade te volgen, aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Deze master heeft zij ook met goed gevolg afgesloten.

Eveline is woonachtig in Tilburg. Naast mooie resultaten voor Snijders behaalt Eveline deze graag ook op sportief vlak. Zo heeft zij afgelopen jaar wederom een halve marathon in Eindhoven gefinisht. Na haar eerste master is zij haar juridische carrière gestart in Amsterdam. Hier is zij jaren werkzaam geweest als juridisch adviseur op het gebied van sociaal zekerheidsrecht en arbeidsrecht op het hoofdkantoor van UWV. Vanwege de flinke reisafstand besloot Eveline haar baan dichterbij huis te zoeken. In 2020 maakte zij de overstap naar Fyner Rechtshulp, waar zij als ervaren jurist nog meer ervaring op deed op het gebied van arbeidsrecht en letselschade. Zij heeft hier veel ervaring opgedaan in het bijstaan van zowel werkgevers als werknemers. Bedrijfsongevallen en andere vormen van werkgeversaansprakelijkheid, hiervoor ben je bij Eveline aan het goede adres.  Nu stapt Eveline bewust over naar Snijders Arbeidsrecht, omdat zij de ambitie heeft om advocaat te worden en goed gedijt in een jong en ambitieus team.

De cliënten van Eveline omschrijven haar als doortastend, empathisch, doelgericht en prettig in omgang. Eveline staat voor kwaliteit en zoekt in iedere zaak naar de juiste oplossing voor haar cliënt. Zij gaat hierbij een procedure niet uit de weg en zal er alles aandoen om deze procedure te laten slagen. Sommige zaken lenen zich eenmaal beter voor een oplossing buiten de rechter om. Zij zal hierin altijd een proactieve rol pakken om zo voor cliënt tot een goed resultaat te komen.

Nieuws, agenda & in de media

Recente publicaties van Eveline

Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties