073 720 02 00

Incasso advocaat

Iedereen loopt wel eens tegen een flinke wanbetaler aan. Uw factuur wordt niet betaald, vaak met de nodige smoezen. Dat geeft irritatie en soms ook druk op uw liquiditeit. Wat veel bedrijven niet weten, is dat Snijders Advocaten een van de beste incasso advocatenkantoren van Nederland is.

Incasso van onbetaalde factuur

Als u direct resultaat wilt hebben, kunt u beter voorbij gaan aan incassobureaus of gerechtsdeurwaarders. Snijders Advocaten kan veel meer en zwaardere drukmiddelen inzetten dan een incassobureau of deurwaarder. Wilt u uw incasso uitbesteden en ons als incasso advocaat inschakelen? Dan ontstaat er direct forse en reële druk op uw wanbetalende klant/debiteur. We zorgen voor een dermate hoge druk, bijvoorbeeld door beslaglegging of faillissementsaanvraag, dat de tegenpartij niet veel anders meer kan dan de vordering direct te betalen.

Ook behoort een incasso kort geding tot onze specialismen. Conservatoir beslag leggen, faillissement aanvragen en incasso kort geding: u zult het niet bij een deurwaarder of incassobureau (aangeboden) krijgen. Dat mag namelijk alleen een advocaat. U kiest bij Snijders Advocaten ook nog eens voor een in incasso gespecialiseerd advocatenkantoor zodat u uw incasso bij Snijders Advocaten kunt uitbesteden aan de meest doeltreffende advocaat.

Kosten: niet duurder dan deurwaarder of incassobureau

Snijders Advocaten is zeker niet duurder dan een incassobureau of dan deurwaarders. Ook gaan wij – als u dat wilt – uit van behoud van uw relatie. In elk geval is de methode van Snijders Advocaten zeer effectief, snel en doeltreffend. Door de ervaring en specialisatie die Snijders Advocaten heeft op het gebied van incasso, bedienen we honderden bedrijven met deze dienstverlening. Buitengerechtelijk betaalt u slechts over (de door ons gezorgde) succesvolle inning van uw factuur, zodat u er nooit slechter van wordt. Vraag direct onze gebruikelijke werkwijze en kostenstructuur op bij mr Danny Snijders via e-mailadres dsnijders@snijders-advocaten of één van onze specialisten van onze sectie incasso.

Advies debiteurenbeheer/creditmanagement

Wij adviseren u desgewenst over de inrichting van uw debiteurenbeheer/creditmanagement zodat uw procedures optimaal zijn ingericht. Dit zorgt ervoor dat uw facturen sneller betaald worden en in geval van een niet betaalde factuur, wij deze direct en doelgericht kunnen innen. Honderden bedrijven gingen u al voor en ondersteunen wij maandelijks in een betere liquiditeitspositie. Maak een vrijblijvende afspraak voor optimalisatie van uw debiteurenbeheer via dsnijders@snijders-advocaten.nl of info@snijders-advocaten.nl.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Nee. Indien uw zaak op toevoegingsbasis behandeld kan worden, kunt u het beste contact opnemen met het Juridisch Loket. Zij helpen u bij het vinden van een advocaat die op deze basis werkt.

De gemiddelde werving en selectie fee in Nederland ligt tussen de 20% en 30% van het bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld en overige emolumenten). De exacte hoogte is afhankelijk van de complexiteit van de zoekopdracht, de branche en de schaarste op de arbeidsmarkt.


Lees meer

Bent u op korte termijn op zoek naar juridische professionals voor een Interim opdracht of juist op basis van werving & selectie? Bij Snijders Interim bent u aan het juiste adres. Bij Snijders Interim Community zijn de beste juridische professionals uit de markt aangesloten. Of u nu op zoek bent naar een jurist, advocaat, Legal Counsel of bedrijfsjurist op junior, medior of senior level, wij staan u graag bij in uw zoektocht. Laat het ons weten en we komen graag bij u op bezoek om onze dienstverlening verder toe te lichten

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties