073 720 02 00

Kandidaten

Ben jij op zoek naar een uitdagende juridische uitdaging bij een van onze vooraanstaande opdrachtgevers? Zowel op interim basis als op basis van werving & selectie kunnen wij jou verder helpen in jouw carrière! Meld je nu snel en maak onderdeel uit van de Snijders Legal Community!

Interim

Ben jij de ervaren interim jurist, interim advocaat of Legal Counsel waar onze opdrachtgevers naar op zoek zijn? Kijk snel naar onze vacatures! Zit jouw opdracht er niet bij…meld je toch aan, dan gaan wij specifiek voor jou op zoek!

Werving & Selectie

Liever een vaste baan in de advocatuur of bedrijfsleven? Voor onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar verschillende kandidaten op junior/medior/senior level. Zit jouw droombaan er niet bij? Meld je aan en wij gaan speciaal voor jou op zoek!

Snijders Interim Community

Wil je ook onderdeel zijn van een sterk netwerk van juridische professionals waar je kan sparren en je ervaringen kan delen?

Opdrachtgevers

Bent u op korte termijn op zoek naar juridische professionals voor een Interim opdracht of bent u op zoek naar een talentvolle vaste medewerker op basis van werving & selectie? Bij Snijders Interim bent u aan het juiste adres. Bij Snijders Interim Community zijn de beste juridische professionals uit de markt aangesloten. Of u nu op zoek bent naar een jurist, advocaat, Legal Counsel of bedrijfsjurist op junior, medior of senior level, wij staan u graag bij in uw zoektocht. Laat het ons weten en we komen graag bij u op bezoek om onze dienstverlening verder toe te lichten.

Interim

Juridische ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. U start een nieuw groot project met een kop en een staart waarbij parate juridische kennis nodig is? Behoefte aan een in-huis specialist die u en uw team begeleidt en met u meedenkt?

Werving & Selectie

Na een uitgebreide kennismaking van uw organisatie en het profiel waarnaar u op zoek bent, zal onze consultant voor u een werving & selectie campagne opstellen en met u bespreken.

Snijders Interim

Interim + werving & selectie

Snijders Interim

Na 10 jaar in de werving & selectie gewerkt te hebben, waarvan de laatste twee jaar als zelfstandig ondernemer, is Christel in juni 2010 in dienst getreden als Operationeel Manager bij Snijders Advocaten. In deze functie was zij eindverantwoordelijk voor de gehele interne organisatie.

In deze periode heeft Christel veel ervaring opgedaan binnen het reilen en zeilen binnen de advocatuur. Deze kennis en ervaring binnen de advocatuur gecombineerd met haar ervaring en passie voor de arbeidsbemiddeling komen uitermate tot hun recht binnen haar haar als Senior Managing Consultant bij Snijders Interim.

 • Professioneel netwerk
  Professioneel netwerk van topspecialisten op elk rechtsgebied en in elke branche.
 • Interim + werving & selectie
  Zowel interim als werving & selectie.
 • Gratis back up
  Gratis back up van gespecialiseerde advocaten van Snijders Advocaten.
 • Transparant
  Transparante dienstverlening en tarieven.
 • No cure-No pay
  Op basis van No cure-No pay.
 • Professionele begeleiding
  Professionele begeleiding gedurende het hele werving proces door consultants met ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling en advocatuur.

Wij stellen aan u voor

Onze specialisten

Heeft u een echt goede advocaat nodig? Een juridisch adviseur? Of een allround juridisch partner? Onze specialisten helpen u graag.

Vacatures

Hieronder vindt u een overzicht van de vacatures bij Snijders Advocaten. Wil je reageren op één van onze vacatures? Stuur dan vandaag nog je CV en motivatie naar info@snijders-advocaten.nl t.a.v. Merel van der Bijl, Commercieel Directeur.

Ervaren MKB advocaat met partner ambitie

arbeidsrecht • 33 - 40 uur • Detachering via Snijders Interim • Eindhoven

De huidige partner Ondernemingsrecht profileert zich graag als dé juridische huisarts van mkb-ondernemers en krijgt veel energie van dossiers waarbij hij zijn cliënten met raad en daad kan bijstaan.

Bekijk deze vacature

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 49 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 49 referenties