073 720 02 00

De echtscheidingsadvocaat die met u meedenkt

Als er (minderjarige) kinderen zijn, zult u bijvoorbeeld moeten bepalen waar de kinderen gaan wonen. Er moeten afspraken gemaakt worden over de woning, de inboedel, eventueel vermogen. Als u op basis van huwelijkse voorwaarden getrouwd bent, moet de afwikkeling op basis van die afspraken plaatsvinden. Kortom, veel aspecten en vragen die dan opkomen en waarvoor een oplossing moet worden gevonden. Een echtscheidingsadvocaat van Snijders Familierecht kan u daarbij helpen.

Veel meer dan alleen een scheidingsadvocaat

Vaak wordt wel gezegd dat een “scheidingsadvocaat” nodig is; Snijders Familierecht kan u echter veel meer bieden dan dat. Als u in een scheiding verwikkeld raakt, is het belangrijk dat u iemand heeft die met u meedenkt, de mogelijkheden met u bespreekt, maar u ook wijst op eventuele risico’s van bepaalde wensen en keuzes. Die persoon is niet enkel een echtscheidingsadvocaat, maar een vertrouwenspersoon, een “trusted advisor”. En die adviseur vindt u bij Snijders Familierecht in de persoon van mevrouw J.A. (Jitka) Swinkels.

​Jitka Swinkels is dé advocaat op het gebied van echtscheidingsrecht, en familierecht in het algemeen. Of u nu de keuze voor een scheiding nog moet maken of die keuze al gemaakt heeft: Jitka begeleidt u van begin tot het einde van dit proces. Zij denkt proactief met u mee, kijkt samen met u naar de beste oplossing voor uw situatie en verliest daarbij de belangen van eventuele (minderjarige) kinderen niet uit het oog. Want hoewel u na uw scheiding geen partners meer bent, blijven uw ex-partner en u wel voor altijd ouders.

Benieuwd naar wat Snijders Familierecht voor u kan betekenen?

Bent u benieuwd wat een scheidingsadvocaat in uw specifieke situatie kan betekenen? Maak een afspraak bij ons op kantoor of bel geheel vrijblijvend voor een eerste advies. Jitka staat u graag te woord en bekijkt samen met u de mogelijkheden.

Wij stellen aan u voor

Onze specialisten

Heeft u een echt goede advocaat nodig? Een juridisch adviseur? Of een allround juridisch partner? Onze specialisten helpen u graag.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 49 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 49 referenties