073 720 02 00
Incasso indienen  Direct betalen

Dit doen we

Iedereen loopt wel eens tegen een flinke wanbetaler aan. Dat geeft irritatie en soms ook druk op uw liquiditeit. Wat veel bedrijven niet weten, is dat Snijders Incasso één van de beste incasso advocatenkantoren van Nederland is.

Incassorecht

Wanbetalende klant of debiteur? Onbetaalde facturen? Een kostbaar en tijdrovend traject waar u niet op zit te wachten. Het inschakelen van een incassorecht advocaat kan u veel tijd, kosten en irritatie besparen.

(minnelijke) Incasso inschakelen

Wilt u uw incasso uitbesteden en ons als incasso advocaat inschakelen? Dan ontstaat er direct een forse en reële druk op uw wanbetaler. Wij versturen dezelfde werkdag nog een ingebrekestelling per brief.

Gerechtelijk incassotraject

Als betaling door de wanbetaler in een minnelijk incassotraject uitblijft, kan het gerechtelijk incassotraject uitkomst bieden. We bepalen in overleg met u de strategie voor een traject gerechtelijke incasso.

Onze specialisaties

Door de ervaring en specialisatie die Snijders Incasso heeft op het gebied van incasso, bedienen we honderden bedrijven met deze dienstverlening. De methode van Snijders Incasso is zeer effectief, snel en doeltreffend

Faillissement aanvragen

Een schuldenaar die zijn schulden niet betaalt, loopt het risico failliet te gaan. Een schuldeiser van de schuldenaar kan het faillissement van de schuldenaar aanvragen of de schuldenaar kan zelf zijn faillissement aanvragen.

Conservatoir beslag

Conservatoir beslag is het leggen van beslag op het vermogen van een schuldenaar ter verzekering van de betaling van een nog onbetaald gebleven vordering alvorens de rechter uitspraak heeft gedaan over de juistheid van deze vordering.

Incasso kort geding

Laat een schuldenaar niets van zich horen of zitten ze ‘krap bij kas’? Dan is een incasso kort geding een effectieve oplossing. Het incasso kort geding is een uitstekende mogelijkheid om snel een geldvordering van een schuldenaar te incasseren.

Snijders Incasso

Hét advocatenkantoor dat direct reageert

Snijders Incasso

Geen geld ontvangen, na vele aanmaningen? Snijders Incasso reageert direct! Dezelfde dag gaan wij nog aan de slag en wordt de druk op uw tegenpartij opgevoerd. Direct actie! Binnen 24 of 48 uur geen reactie? Dan voelt de tegenpartij de consequenties. Slim handelen, beslag leggen, faillissement aanvragen of andere consequenties zoals een incasso kort geding opstarten. Mocht u liever een combinatie van opgenoemde maatregelen proberen, dan kan dat uiteraard ook! Een lange, dure procedure tracht Snijders Incasso te vermijden. Door onze harde en duidelijke aanpak zijn veel ondernemingen al jarenlang tevreden klant bij Snijders Incasso.

  • Daadkracht
    Liever geen lange dure, procedure, maar eerder beslaglegging of kort geding als het kan.
  • Vechtlust
    Bij ons dus geen trage, lankmoedige advocaten. Maar no-nonsense pitbulls die vechten voor uw zaak.
  • Kwaliteit
    Extreme kennis van het recht en processtrategie. Ervaren in winnen in kort geding, bodemzaken tot aan de Hoge Raad en de OK.

Wij stellen aan u voor

Onze specialisten

Heeft u een echt goede advocaat nodig? Een juridisch adviseur? Of een allround juridisch partner? Onze specialisten helpen u graag.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Nee. Indien uw zaak op toevoegingsbasis behandeld kan worden, kunt u het beste contact opnemen met het Juridisch Loket. Zij helpen u bij het vinden van een advocaat die op deze basis werkt.

De gemiddelde werving en selectie fee in Nederland ligt tussen de 20% en 30% van het bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld en overige emolumenten). De exacte hoogte is afhankelijk van de complexiteit van de zoekopdracht, de branche en de schaarste op de arbeidsmarkt.


Lees meer

Dit ligt natuurlijk helemaal aan de behoefte die u binnen uw organisatie heeft. Bent u op zoek naar een tijdelijke vervanging van een vaste medewerker? Heeft uw organisatie op dit moment te maken met een fusie/overname of een andere vorm van transitie? Gaat u een nieuw product of dienst in de markt zetten? Oftewel heeft uw organisatie op dit moment behoefte om op korte termijn en voor een bepaalde periode op zoek naar gespecialiseerde juridische kennis dan is detachering voor u de beste oplossing.

Bent u op zoek naar een vaste oplossing ter uitbreiding van uw juridische afdeling? Is uw organisatie op het punt belandt dat een eigen juridische afdeling wenselijk is? Dan is voor u werving & selectie van een vaste medewerking de beste oplossing.

Christel Gevers, senior managing consultant, komt graag bij u langs om met u uw organisatie en uw juridische behoefte te bespreken zodat we voor u de juiste oplossing en aanpak kunnen bespreken.

Bent u op korte termijn op zoek naar juridische professionals voor een Interim opdracht of juist op basis van werving & selectie? Bij Snijders Interim bent u aan het juiste adres. Bij Snijders Interim Community zijn de beste juridische professionals uit de markt aangesloten. Of u nu op zoek bent naar een jurist, advocaat, Legal Counsel of bedrijfsjurist op junior, medior of senior level, wij staan u graag bij in uw zoektocht. Laat het ons weten en we komen graag bij u op bezoek om onze dienstverlening verder toe te lichten

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties