073 720 02 00

mr. T. (Tamara) Jansen

Functie Advocaat
Opleiding Grotius specialisatieopleiding Arbeidsrecht (2019), Universiteit Maastricht (Master Nederlands recht + Master Arbeidsrecht (cum laude))
Specialisatie Arbeidsrecht

Tamara studeerde rechten aan de universiteit Maastricht waar ze zowel de master Nederlands recht (Privaatrecht) als een master Arbeidsrecht (cum laude) heeft afgerond. In 2019 heeft zij met succes de Grotius-specialisatie opleiding ‘Arbeidsrecht’ afgerond.

Tamara is 29 jaar oud en opgegroeid in Waalre. Direct na haar studie is Tamara als advocaat gaan werken bij een klein kantoor te Eindhoven, waar zij zich heeft gespecialiseerd in het arbeidsrecht en het civiele procesrecht. Na ruim 6 jaar maakt Tamara nu de overstap naar Snijders Advocaten.

Tamara is ambitieus, analytisch sterk en werkt graag samen met cliënten en collega’s aan de beste oplossing voor de cliënt. Hierbij beziet Tamara eerst of er een goede praktische oplossing mogelijk is, indien wenselijk zal zij echter tot het uiterste gaan in een procedure om het maximale resultaat voor de cliënt te behalen. Met haar doorzettingsvermogen en haar assertieve houding zal Tamara een aanwinst zijn voor het team van Snijders Advocaten.

Wij scoren gemiddeld een 8,8 op basis van 28 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,8 op basis van 28 referenties