073 720 02 00

mr. T.P.M.D. (Tamara) Jansen

Functie Advocaat
Opleiding Grotius specialisatieopleiding Arbeidsrecht (2019), Universiteit Maastricht (Master Nederlands recht + Master Arbeidsrecht (cum laude))
Specialisatie Arbeidsrecht, Aansprakelijkheidsrecht, Beslag- en executierecht, Procesrecht
Werkt bij Snijders Arbeidsrecht B.V.
Branche Zorg & scholen, Bouw, Infra, Installatie
Registratie rechtsgebieden van de Nederlandse Orde van Advocaten Arbeidsrecht, Burgerlijk procesrecht

Op grond van deze registratie is Tamara verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Tamara studeerde rechten aan de universiteit Maastricht waar ze zowel de master Nederlands recht (privaatrecht) als een master Arbeidsrecht (cum laude) heeft afgerond.

Direct na haar studie is Tamara in 2014 gaan werken bij een klein advocatenkantoor te Eindhoven, waar zij zich vervolgens heeft gespecialiseerd in het arbeidsrecht en het civiele procesrecht. In 2019 heeft zij met succes de Grotius-specialisatie opleiding ‘Arbeidsrecht’ afgerond. Vanaf 2021 is Tamara werkzaam voor Snijders Advocaten.

Tamara is ambitieus, analytisch sterk en werkt graag samen met cliënten en collega’s aan de beste oplossing voor de cliënt. Hierbij beziet Tamara eerst of er een goede praktische oplossing mogelijk is, indien wenselijk zal zij echter tot het uiterste gaan in een procedure om het maximale resultaat voor de cliënt te behalen. Met haar doorzettingsvermogen en haar assertieve houding gaat Tamara door het vuur voor haar cliënten.

Nevenfuncties

  • Lid van Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)
  • Lid van Vereniging Jonge Procesadvocaten (VJP)

Nieuws, agenda & in de media

Recente publicaties van Tamara

Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties