073 720 02 00

Advies aan HR

Voor een vaste, lage prijs per maand, mag u of uw HR medewerker(s) zoveel bellen en mailen met vragen als u wilt. Zo is er nooit een drempel om iets te laten toetsen of om te vragen hoe het juridisch werkt. En dat rendeert voor uw bedrijf. Immers: uw mensen maken geen juridische fouten (meer) en dus is zijn uw dossiers altijd juridisch tip top in orde.

Direct schakelen

In de praktijk hebt u er op deze wijze een gespecialiseerde arbeidsrecht advocaat bij, voor de prijs van een krantenabonnement. Deze advocaat kent u en uw mensen. Deze arbeidsrechtsspecialist kent uw organisatie, uw wijze van inhuren van mensen, uw uitdagingen en repeterende kwesties. Als er wat speelt, is direct schakelen heel eenvoudig. Zaken worden direct opgelost samen. Zo gaat uw HR beleid en afdeling draaien als een trein. Geen etterende dossiers meer, maar actief zaken afwerken. Arbeidsrecht advies van nu dus, met een aanpak van deze tijd. Geen drempel meer naar de advocatuur, maar een sparrings- en oplossingspartner.

Bovendien verzorgen we jaarlijks meerdere webinars, seminars en andere kennis gedreven bijeenkomsten. Ook publiceren we in onze arbeidsrecht bulletins / nieuwsbrieven. Over nieuwe ontwikkelingen in het arbeidsrecht, tips and tricks en andere wetenswaardigheden rondom dit boeiende rechtsgebied. Omdat onze mensen allemaal extreem veel kennis hebben van het arbeidsrecht, maar daarnaast ook zijn geselecteerd op een informeel en prettig DNA, worden we steevast met hoge cijfers beoordeeld door onze relaties. Dat meten we doorlopend, zodat steevast onze dienstverlening niet alleen op kwaliteit, maar ook op ‘prettigheid’ wordt getoetst en zo nodig verbeterd. Zo slagen we er in de vele bedrijven die we bedienen, van MKB tot beursgenoteerd, duurzaam en fijn te bedienen.

Maak een vrijblijvende afspraak

Maak gerust een vrijblijvende koffie afspraak om eens van gedachten te wisselen of dit wat voor uw organisatie zou zijn. We komen graag kosteloos langs of nodigen u uit op onze geweldige locaties. Mail naar hr@snijders-advocaten.nl voor een vraag of afspraak en wij reageren direct.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over deze dienst of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Nee. Indien uw zaak op toevoegingsbasis behandeld kan worden, kunt u het beste contact opnemen met het Juridisch Loket. Zij helpen u bij het vinden van een advocaat die op deze basis werkt.

De gemiddelde werving en selectie fee in Nederland ligt tussen de 20% en 30% van het bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld en overige emolumenten). De exacte hoogte is afhankelijk van de complexiteit van de zoekopdracht, de branche en de schaarste op de arbeidsmarkt.


Lees meer

Bent u op korte termijn op zoek naar juridische professionals voor een Interim opdracht of juist op basis van werving & selectie? Bij Snijders Interim bent u aan het juiste adres. Bij Snijders Interim Community zijn de beste juridische professionals uit de markt aangesloten. Of u nu op zoek bent naar een jurist, advocaat, Legal Counsel of bedrijfsjurist op junior, medior of senior level, wij staan u graag bij in uw zoektocht. Laat het ons weten en we komen graag bij u op bezoek om onze dienstverlening verder toe te lichten

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties