073 720 02 00

Procederen

Procedures zijn immers vaak duur en tijdrovend, en de verhoudingen tussen partijen verslechtert vaak. Indien er minderjarige kinderen bij de kwestie betrokken zijn, is die verslechtering onwenselijk.

Wij staan u met raad en daad bij

Soms is de gang naar de rechter echter onvermijdelijk, en zelfs noodzakelijk. Mevrouw mr. J.A. (Jitka) Swinkels heeft ruime ervaring met het voeren van procedures en staat u met raad en daad bij. In overleg met u wordt een strategie bepaald, althans worden de haalbaarheid en kansen van een procedure besproken. Ook tijdens de procedure zal Jitka steeds tekst en uitleg geven over de voortgang en vindt iedere proceshandeling in overleg met u plaats.

Welke aanpak ook nodig is, uw belangen, en zeker die van de kinderen, worden niet uit het oog verloren. Snijders Familierecht gaat voor u door het vuur.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 49 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 49 referenties