073 720 02 00

Interim jurist of advocaat nodig?

Bent u op korte termijn op zoek naar de beste juridische professionals voor een interim opdracht? Dan bent u bij Snijders Interim aan het juiste adres. Bij onze Snijders Interim Community zijn de beste professionals uit de markt aangesloten. Of u nou op zoek bent naar een interim jurist, een interim advocaat of interim bedrijfsjurist: wij staan u graag bij in uw zoektocht.

Haal de juiste kennis in huis met een interim jurist

Juridische ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Wanneer u start met een nieuw, groot project met een kop en een staart heeft u hoogstwaarschijnlijk een jurist of advocaat met actuele, parate juridische kennis nodig. Of heeft u juist behoefte aan een in-huis specialist die u en uw team begeleidt, die met u meedenkt? Dan biedt een gespecialiseerde interim jurist, advocaat of bedrijfsjurist van Snijders Interim de uitkomst. Met een specialist van Snijders Interim heeft u wel de juiste kennis op de werkvloer, zonder dat u vastzit aan een arbeidscontract.

Daarnaast is de juridische arbeidsmarkt steeds meer in beweging. De kans dat u onverwacht wordt geconfronteerd met een medewerker die de organisatie verlaat, is groot. Of wellicht is één van uw juridische medewerkers om andere redenen enkele maanden niet beschikbaar voor werk? Ook in deze situaties is Snijders Interim de juiste partner voor u. In samenspraak met u gaan we op zoek naar de best passende interim advocaat of jurist.

Een uitgebreid netwerk

Of u nu op zoek bent naar een interim jurist, interim bedrijfsjurist of interim advocaat: bij Snijders Interim helpen we u graag. Wij beschikken over een zeer uitgebreid netwerk van juridische professionals met kennis op allerlei rechtsgebieden en binnen tal van branches. Wij kennen hen persoonlijk en kunnen op zeer korte termijn schakelen. Snelheid, kennis en ervaring zijn essentieel in dit soort situaties. Dat weten wij als geen ander.

Uniek in onze dienstverlening is dat u niet alleen de beschikking heeft over de kennis en kunde van onze interim jurist of advocaat. Hij of zij heeft ook te allen tijde de beschikking over de kennis en ervaring van de uiterst gespecialiseerde advocaten die in dienst zijn bij Snijders Advocaten (ook onderdeel van Snijders Group). Om welk rechtsgebied het ook gaat, u heeft altijd direct de beschikking over de juiste kennis.

Meer informatie?

Heeft u een vacature voor interim jurist of wilt u wat meer informatie? Neem contact met ons op. Wij komen graag bij u op bezoek om persoonlijk kennis te maken zodat we uw organisatie leren kennen, uw behoefte analyseren om tot de voor u perfecte oplossing te komen.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Nee. Indien uw zaak op toevoegingsbasis behandeld kan worden, kunt u het beste contact opnemen met het Juridisch Loket. Zij helpen u bij het vinden van een advocaat die op deze basis werkt.

De gemiddelde werving en selectie fee in Nederland ligt tussen de 20% en 30% van het bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld en overige emolumenten). De exacte hoogte is afhankelijk van de complexiteit van de zoekopdracht, de branche en de schaarste op de arbeidsmarkt.


Lees meer

Bent u op korte termijn op zoek naar juridische professionals voor een Interim opdracht of juist op basis van werving & selectie? Bij Snijders Interim bent u aan het juiste adres. Bij Snijders Interim Community zijn de beste juridische professionals uit de markt aangesloten. Of u nu op zoek bent naar een jurist, advocaat, Legal Counsel of bedrijfsjurist op junior, medior of senior level, wij staan u graag bij in uw zoektocht. Laat het ons weten en we komen graag bij u op bezoek om onze dienstverlening verder toe te lichten

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties