073 720 02 00

Dé incasso advocaat

Vaak is de maat vol bij onze cliënten. Ze willen hun facturen betaald zien en wel direct. Bij Snijders Litigation schromen we niet om keihard te incasseren. Als een pitbull zetten we onze tanden er in. We leggen direct beslag of voeren de druk extreem op door het faillissement aan te vragen van de wanbetaler. We streven er daarbij niet naar om chique te zijn. Integendeel: we staan bekend om de harde, duidelijke incasso aanpak. Om die reden zijn we zo succesvol in incasso en de beste incasso advocaat.

Incasso

Als u uw geld niet krijgt, wilt u direct actie. Wees gerust: wij gaan dezelfde dag nog aan de slag en voeren de druk op uw tegenpartij extreem op. Doet de tegenpartij binnen 24 of 48 uur niet wat we hebben gevraagd? Dan voelt deze de consequenties. Dat doen we vaak zo tactisch en hard mogelijk. Dus: slim handelen, onder opdrachtgevers van uw tegenpartij beslag leggen, beslag leggen op panden, bankrekeningen, faillissement aanvragen of andere consequenties, zoals een incasso kort geding opstarten. Of een combinatie van deze vervelende maatregelen, zodat de wanbetaler wel voelt dat we niet lang gaan discussiëren over slappe verweren.

We zullen altijd een lange, dure procedure trachten te vermijden. Juist door deze harde en duidelijke aanpak als incasso advocaat zijn zoveel sterke ondernemers en ondernemingen al jarenlang tevreden klant bij Snijders Advocaten en Snijders Litigation in het bijzonder.

Vordering

Uw vordering kunnen we op basis van no cure, no pay incasseren. Ook een succesfee afspraak is bespreekbaar. De voorwaarden bespreken we graag met u. De kosten van de incasso – de zogenaamde buitengerechtelijke incassokosten- verhalen we veelal op de tegenpartij. Ook de wettelijke (handels)rente verhalen we voor u. We incasseren in bouw, installatie, infra, vastgoed, logistiek, IT, retail/franchise, automotive, maakindustrie en zoveel meer branches en industrieën.

De goede naam die Snijders Advocaten heeft opgebouwd, zorgt dagelijks voor een aanwas aan vorderingen die we incasseren voor onze relaties. Bij ons treft u dus ervaren doorpakkers aan. Vaak ziet u minder kracht en power bij andere advocatenkantoren, incasso bureaus en deurwaarders. Dan is er geen echte druk op de tegenpartij en duurt het eindeloos aleer u uw geld hebt.
Wij zijn effectiever, goedkoper en sneller dan incassobureaus, deurwaarders en andere advocaten, juist door de aanpak en ervaring. En vooral: onze winnaarsmentaliteit. Want die combinatie maakt dat er geen betere incasso advocaat is. De beste incasso advocaat. E-mail ons nu uw vordering of incassovraag en wij geven direct gas. Zeven dagen per week.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Nee. Indien uw zaak op toevoegingsbasis behandeld kan worden, kunt u het beste contact opnemen met het Juridisch Loket. Zij helpen u bij het vinden van een advocaat die op deze basis werkt.

De gemiddelde werving en selectie fee in Nederland ligt tussen de 20% en 30% van het bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld en overige emolumenten). De exacte hoogte is afhankelijk van de complexiteit van de zoekopdracht, de branche en de schaarste op de arbeidsmarkt.


Lees meer

Bent u op korte termijn op zoek naar juridische professionals voor een Interim opdracht of juist op basis van werving & selectie? Bij Snijders Interim bent u aan het juiste adres. Bij Snijders Interim Community zijn de beste juridische professionals uit de markt aangesloten. Of u nu op zoek bent naar een jurist, advocaat, Legal Counsel of bedrijfsjurist op junior, medior of senior level, wij staan u graag bij in uw zoektocht. Laat het ons weten en we komen graag bij u op bezoek om onze dienstverlening verder toe te lichten

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties