073 720 02 00

No cure no pay incasso

Doordat de meeste deurwaarders, incassobureaus en advocatenkantoren op uurbasis werken, maakt u altijd kosten. Het maakt bij die werkwijze niet uit of uw vordering wordt geïncasseerd of hoe hoog uw vordering bedraagt. Bij Snijders Incasso wordt er een andere incasso werkwijze gehanteerd: de no cure no pay incasso werkwijze. Daarom is Snijders Incasso zeker niet duurder dan een incassobureau of dan een deurwaarder.

Ook gaan wij – als u dat wilt – uit van behoud van uw relatie. Door de ervaring en specialisatie die Snijders Incasso heeft op het gebied van incasso, bedienen we honderden bedrijven met deze dienstverlening. Buitengerechtelijk betaalt u slechts over (de door ons gezorgde) succesvolle inning van uw factuur, zodat u er nooit slechter van wordt.

Wat houdt een no cure no pay incasso in?

Wij beginnen uw zaak op basis van no cure no pay omdat we niet willen dat u nog meer geld kwijt bent aan het innen van uw vordering. Een incassotraject moet u namelijk meer opleveren dan het u kost. Wij nemen niet alleen het gehele incassotraject voor u uit handen, maar denken ook graag met u mee en voorkomen dat u nog meer kosten maakt.

Onze no cure no pay incasso werkwijze heeft nog een ander groot voordeel. U betaalt helemaal niets als uw factuur of vordering niet wordt betwist en er geen gerechtelijke procedure volgt. De gehele hoofdsom, de wettelijke (handels)rente en buitengerechtelijke incassokosten worden door de incasso advocaat op de wanbetaler verhaald. U heeft daarom geen extra kosten aan het incasso.

Buitengerechtelijke incasso op basis van no cure no pay

We starten het incasso traject met een buitengerechtelijk incassotraject. Dat houdt in dat we namens u een ingebrekestelling aan de wanbetaler versturen waarin we de wanbetaler sommeren om binnen drie dagen over te gaan tot betaling van de hoofdsom, de wettelijke (handels)rente en buitengerechtelijke kosten. Betaalt de debiteur niet binnen de termijn van drie dagen, dan volgt er een tweede sommatiebrief. In veel van die gevallen lukt het ons om de vordering te incasseren in het buitengerechtelijke incassotraject. Dit doen wij op basis van no cure no pay.

In het kader van onze no cure no pay incasso werkwijze verhalen we ook deze buitengerechtelijke incassokosten op de wanbetaler en hoeft u deze niet aan ons te betalen.   We hanteren bij het bepalen van de hoogte van de buitengerechtelijke incassokosten de wettelijke incassokosten.

Interesse in een no cure no pay incasso?

Wilt u een incasso indienen en daarvoor geen extra kosten willen maken? Neem dan contact op met Snijders Incasso. Onze gespecialiseerde incasso advocaten staan graag voor u klaar.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Nee. Indien uw zaak op toevoegingsbasis behandeld kan worden, kunt u het beste contact opnemen met het Juridisch Loket. Zij helpen u bij het vinden van een advocaat die op deze basis werkt.

De gemiddelde werving en selectie fee in Nederland ligt tussen de 20% en 30% van het bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld en overige emolumenten). De exacte hoogte is afhankelijk van de complexiteit van de zoekopdracht, de branche en de schaarste op de arbeidsmarkt.


Lees meer

Dit ligt natuurlijk helemaal aan de behoefte die u binnen uw organisatie heeft. Bent u op zoek naar een tijdelijke vervanging van een vaste medewerker? Heeft uw organisatie op dit moment te maken met een fusie/overname of een andere vorm van transitie? Gaat u een nieuw product of dienst in de markt zetten? Oftewel heeft uw organisatie op dit moment behoefte om op korte termijn en voor een bepaalde periode op zoek naar gespecialiseerde juridische kennis dan is detachering voor u de beste oplossing.

Bent u op zoek naar een vaste oplossing ter uitbreiding van uw juridische afdeling? Is uw organisatie op het punt belandt dat een eigen juridische afdeling wenselijk is? Dan is voor u werving & selectie van een vaste medewerking de beste oplossing.

Christel Gevers, senior managing consultant, komt graag bij u langs om met u uw organisatie en uw juridische behoefte te bespreken zodat we voor u de juiste oplossing en aanpak kunnen bespreken.

Bent u op korte termijn op zoek naar juridische professionals voor een Interim opdracht of juist op basis van werving & selectie? Bij Snijders Interim bent u aan het juiste adres. Bij Snijders Interim Community zijn de beste juridische professionals uit de markt aangesloten. Of u nu op zoek bent naar een jurist, advocaat, Legal Counsel of bedrijfsjurist op junior, medior of senior level, wij staan u graag bij in uw zoektocht. Laat het ons weten en we komen graag bij u op bezoek om onze dienstverlening verder toe te lichten

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties