073 720 02 00
In de media

Persbericht: uitbreiding Snijders Advocaten

Bijgewerkt op

Persbericht: uitbreiding Snijders Advocaten

Snijders Advocaten gaat het nieuwe jaar van start met weer een nieuwe medewerker.

Vanaf 2 januari 2020 is de heer mr. Jan Kamsteeg het team van Snijders Advocaten komen versterken als advocaat.

Jan was voorheen werkzaam bij een middelgroot kantoor in de regio Utrecht en ’s-Hertogenbosch. Hij is ervaren in het arbeidsrecht, huurrecht en andere vastgoed- en verbintenisrechtelijke zaken.

Jan is een aimabel en talentvol mens en we zijn dan ook zeer trots dat Jan de overstap maakt naar Snijders Advocaten. Een mooie stap omhoog in zijn carrière en een aanwinst voor onze groeiende praktijk.

Vragen over dit bericht? Mail naar info@snijders-advocaten.nl of bel naar 073-7200200.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,8 op basis van 28 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,8 op basis van 28 referenties