Expertise

Incasso

Zeer frustrerend is het als uw factuur niet wordt betaald. U heeft hard gewerkt of geleverd wat is afgesproken maar met smoezen of uit onmacht wordt betaling afgehouden.
 
Snijders Advocaten heeft een jarenlange succesvolle reputatie als het gaat om het incasseren van uw factuur of declaratie. 
 
Snijders Advocaten is de preferred supplier van een grote internationale bank, mede gevestigd te Amsterdam  als ook van een van de meest vooraanstaande fintech-startups. Ook voor (andere) beursgenoteerde bedrijven vervullen we die rol.
 
Maar ook en juist voor het MKB, in de bouw, ICT en arbeidsbemiddeling bijvoorbeeld zijn we de vaste partner voor de incasso van facturen.
 
We hebben daarbij een duidelijke, veelal harde maar oplossende aanpak. Middelen als beslaglegging of faillissementsaanvraag worden daarbij door ons niet geschuwd. Dit gaat uiteraard altijd in overleg. Indien u de relatie met uw wanbetaler niet wil schaden, kunnen we kiezen voor een milde aanpak, met overleg over een oplossing, waarbij bijvoorbeeld wel zekerheden voor u worden ingebouwd.
 
Juist onze ervaring met de verschillende strategieën maakt dat we ons met recht specialist mogen noemen als het gaat om incasso van uw facturen.
 
Indien u de gehele debiteuren portefeuille door ons wil laten managen, is dat ook bespreekbaar.
 
Weet ons te vinden voor een vrijblijvende gesprek of kosteloos via e-mail.