073 720 02 00
Nieuwe medewerker

Persbericht: uitbreiding Snijders Familierecht Advocaten

Door Bijgewerkt op Nieuwe medewerker, Nieuws

Vanaf 1 november 2021 verwelkomt Snijders Familierecht de ervaren echtscheidingsadvocaat Rianne Verlijsdonk-Gerards.

Rianne studeerde rechten aan de Universiteit Maastricht (master Privaatrecht en Togamaster). Zij studeerde af in 2010. Vervolgens heeft zij zich diepgaand gespecialiseerd tot familierechtadvocaat en -mediator. Hiervoor heeft zij de Juridische Opleiding Familierecht (JOF), de Mediationopleiding (MO), de Juridische Specialisatieopleiding Familierecht (JSOF) en de Juridische Specialisatie Opleiding Erfrecht (JSOE) doorlopen en met goed gevolg afgesloten.

Rianne is lid van de Vereniging van Familierecht- Erfrecht Advocaten (vFAS). Naast het bijstaan van individuele cliënten, draagt Rianne ook bij aan de ontwikkeling van haar vakgebied; ze publiceert regelmatig in vaktijdschriften en bewerkt actuele uitspraken op het terrein van personen- en familierecht voor RFR (Wolters Kluwer).

Rianne is 35 jaar oud en woont met haar man en twee kinderen in Vught. Zij is als advocaat gestart in Rotterdam, waar zij jarenlang heeft gewerkt bij een op ondernemers gericht kantoor dat de Rotterdamse no-nonsense mentaliteit hoog in het vaandel had staan. Omdat het Zuiden echter bleef lonken, is zij in 2016 aan de slag gegaan bij Banning Advocaten in ‘s-Hertogenbosch. Nu stapt Rianne bewust over naar Snijders Familierecht Advocaten, omdat zij de ambitie heeft om als partner onderdeel te worden van een energiek en ambitieus team. Rianne heeft ruime ervaring met het bijstaan van ondernemers, (vermogende) particulieren, topsporters, medisch specialisten en hun partners.

Een nuchtere, oplossingsgerichte advocaat

De cliënten van Rianne omschrijven haar als een nuchtere en oplossingsgerichte advocaat, een ultra specialist, die waar nodig daadkrachtig de belangen van haar cliënt weet te verdedigen op een voor hen toegankelijke, betrokken en bekwame wijze. Zij zoekt graag met haar cliënt naar duurzame oplossingen voor de complexe en vaak emotionele vraagstukken die zich voordoen in het familierecht. Rianne kijkt in een zaak naar de belangen van de verschillende betrokkenen en stuurt waar mogelijk aan op afspraken die voor alle partijen aanvaardbaar zijn. Als het tot een procedure komt, zal Rianne alles uit de kast halen om de rechter te overtuigen van het gelijk van haar cliënt. Maar waar mogelijk zal zij aansturen om eerst te kijken of een geschil kan worden opgelost buiten de rechter, om zo een uitgebreide en kostbare gerechtelijke procedure te voorkomen.

Aldus CEO Danny Snijders

Danny Snijders, CEO van Snijders Advocaten: “Dat wederom zo’n senior specialist de overstap maakt naar Snijders Familierecht, is een bevestiging van onze propositie en groei. In alles wat we doen zijn we ultra gespecialiseerd en ervaren. Dat leidt tot enorm tevreden cliënten, advocaten en geweldige resultaten. En dat alles leidt weer tot groei, zowel in cliënten als in geweldige advocaten die zich aansluiten bij Snijders Advocaten of een van de specialistische advocatenkantoren die daar deel van uitmaken. Met een groep van inmiddels meer dan 40 mensen, zijn we niet alleen het grootste stand alone advocatenkantoor van de regio, maar maken we onze landelijke ambities waar. Talent dat zin heeft in een geweldige sfeer met kwaliteit als basis, zonder het vervelende cultuurtje dat bij veel minder moderne advocatenkantoren nog altijd heerst, vindt de weg naar boven bij Snijders Advocaten. Ik ben dus enorm trots dat Rianne ons komt versterken en heb enorm zin in onze samenwerking”.

Snijders Familierecht

Snijders Familierecht BV is hét familierechtkantoor, werkzaam voor relaties in geheel Nederland, met vestigingen in Amsterdam en Den Bosch. Wij staan u met raad en daad bij in diverse familierechtelijke kwesties: echtscheidingen, kwesties over kinderen, maar ook over erfrecht. Dit doen we stevig, helder en daadkrachtig. Snijders Familierecht BV is onderdeel van Snijders Advocaten, een topspeler in de Nederlandse advocatuur. Wij werken voor particulieren, familiebedrijven, beursfondsen, MKB, overheid, instellingen en veel Quote 500 ondernemers.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Nee. Indien uw zaak op toevoegingsbasis behandeld kan worden, kunt u het beste contact opnemen met het Juridisch Loket. Zij helpen u bij het vinden van een advocaat die op deze basis werkt.

De gemiddelde werving en selectie fee in Nederland ligt tussen de 20% en 30% van het bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld en overige emolumenten). De exacte hoogte is afhankelijk van de complexiteit van de zoekopdracht, de branche en de schaarste op de arbeidsmarkt.


Lees meer

Dit ligt natuurlijk helemaal aan de behoefte die u binnen uw organisatie heeft. Bent u op zoek naar een tijdelijke vervanging van een vaste medewerker? Heeft uw organisatie op dit moment te maken met een fusie/overname of een andere vorm van transitie? Gaat u een nieuw product of dienst in de markt zetten? Oftewel heeft uw organisatie op dit moment behoefte om op korte termijn en voor een bepaalde periode op zoek naar gespecialiseerde juridische kennis dan is detachering voor u de beste oplossing.

Bent u op zoek naar een vaste oplossing ter uitbreiding van uw juridische afdeling? Is uw organisatie op het punt belandt dat een eigen juridische afdeling wenselijk is? Dan is voor u werving & selectie van een vaste medewerking de beste oplossing.

Christel Gevers, senior managing consultant, komt graag bij u langs om met u uw organisatie en uw juridische behoefte te bespreken zodat we voor u de juiste oplossing en aanpak kunnen bespreken.

Bent u op korte termijn op zoek naar juridische professionals voor een Interim opdracht of juist op basis van werving & selectie? Bij Snijders Interim bent u aan het juiste adres. Bij Snijders Interim Community zijn de beste juridische professionals uit de markt aangesloten. Of u nu op zoek bent naar een jurist, advocaat, Legal Counsel of bedrijfsjurist op junior, medior of senior level, wij staan u graag bij in uw zoektocht. Laat het ons weten en we komen graag bij u op bezoek om onze dienstverlening verder toe te lichten

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 54 referenties