073 720 02 00

Advies op maat

Juist op die momenten is het belangrijk dat er iemand naast u staat die weet welke mogelijkheden u heeft en die u op duidelijke en eerlijke wijze door het proces begeleidt. Dát is precies wat Snijders Familierecht u kan bieden!

In welke situaties kan Snijders Familierecht u onder meer bijstaan?

  • als u en/of uw partner wil(len) scheiden;
  • het opstellen van een ouderschapsplan of convenant;
  • het berekenen en vastleggen van kinder- en/of partneralimentatie;
  • het vastleggen of wijzigen van een zorgregeling met uw kinderen;
  • als de Raad voor de Kinderbescherming vindt dat uw kind onder toezicht moet worden gesteld en/of uit huis geplaatst moet worden;
  • als u vindt dat het ouderlijk gezag door beide ouders, of juist door één van de ouders moet worden uitgeoefend;
  • afstammingskwesties (zoals erkenning, vaststelling vaderschap, ontkenning vaderschap, enzovoorts);
  • erfrechtkwesties.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van situaties waarin een familierechtadvocaat de benodigde hulp en advies kan bieden. Mevrouw mr. J.A. Swinkels is dé specialist op het gebied van familierecht. Bij Snijders Familierecht bent u dan ook aan het juiste adres.

Advies nodig?

Benieuwd naar wat Snijders Familierecht voor u kan betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor of bel geheel vrijblijvend voor een eerste advies. Mr. Swinkels staat u graag te woord en bekijkt met u de mogelijkheden.

Vraag & antwoord

Veelgestelde vragen

Wie stelt moet bewijzen, dat is de hoofdregel van ons burgerlijk procesrecht. Maar wat nu als u een geschil heeft met een andere partij maar u uw stellingen niet (voldoende) kunt onderbouwen? U kunt dan een verzoek indienen tot het houden van een voorlopig getuigenverhoor met als doel het vergaren van extra informatie en bewijs.


Lees meer

Veel werkgevers stellen internet en e-mail aan werknemers ter beschikking. Werknemers gebruiken dat namelijk bij het verrichten van hun werkzaamheden. Soms gebruiken werknemers echter dat internet en die e-mail (tijdens werktijd) voor tal van andere activiteiten, variërend van het lezen van privé e-mail tot het bekijken van pornofilmpjes.


Lees meer

Regelmatig worden wij met de vraag geconfronteerd of een uitlener de door hem aan een ander ter beschikking gestelde werknemers, zoals uitzendkrachten of een gedetacheerde werknemers, kan verbieden om bij de inlener in dienst te treden of dat op een andere manier kan belemmeren. Wij geven antwoord.


Lees meer

Regelmatig stellen werkgevers vragen over de, sinds 1 januari 2015 geldende, aanzegverplichting. De meest gestelde vragen en de antwoorden daarop volgen hieronder.


Lees meer

Als u een geldvordering heeft op een wanbetaler, kunt u beslag laten leggen op een bankrekening. Dat kan door een advocaat te vragen om dit te doen. Alleen advocaten (en dus niet deurwaarders) mogen aan de rechtbank toestemming vragen om conservatoir beslag te leggen.


Lees meer
Lees alle FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 49 referenties
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 49 referenties